ADI și Holy Molly cântă în numele iubirii - Totul meu
2023-08-16 20:43:11

Mii de inimi cucerite și 100K de videoclipuri realizate de oameni îndrăgostiți pe sound-ul piesei ,,Totul meu”, la numai o lună de la lansare. După acest succes, ADI s-a decis să reinventeze această piesă, iar în dreapta lui stă nimeni alta decât Holy Molly. Fiecare vers conturat de ADI și cules din această piesă, poate sta drept declarație de sine stătătoare, de la o inimă care bate puternic la alta. Cu o interpretare senzitivă și vibrantă, cei doi artiști promit să te cucerească instant.

Creditele pentru ,,Totul meu” merg către ADI pentru versuri, iar pentru muzică și producție artistul a fost ajutat de Paul Iorga, Ștefan Ioniță și Mario Morar. Noua versiune a piesei vine însoțită și de un live session care vă va ajunge la suflet, filmat într-un cadru feeric, regizat și montat de Frnk.

,,Holy mi-a lăsat un comentariu pe TikTok și așa mi-a venit ideea să fac o altă variantă cu ea. M-am consultat cu echipa de la Global și ne-am apucat de treabă. Cu Holy lucrez foarte bine, noi am mai lucrat la câteva piese împreună, e o voce extraordinară. Ne-am gândit că dacă tot facem varianta asta împreună, să fie puțin diferită și am schimbat câteva lucruri pentru toți îndrăgostiții. E o piesă pentru iubire, pentru iubirea de toate felurile❤️.” ne spune ADI.

,,Piesa care a înnebunit TikTok-ul și care a devenit imnul tuturor poveștilor de dragoste a ajuns și la mine. Și este o bucurie imensă să cânt alături de Adi Istrate, un writer cu care am scris mereu atât de frumos și un artist în care am toată încrederea. Sper ca piesa asta să îmbrățișeze toate inimile cu iubire!” ne spune Holy Molly.

ADI are doar 22 de ani și este artist, compozitor și actor, fost student al Irish Institute of Modern Music din Londra, secția de compoziție și voce. Pasiunea pentru muzică a descoperit-o la vârste fragede, învățând să cânte la tobe, pentru ca mai apoi să se ducă și spre chitară, chitară bas, pian și marimba. Fost membru în trupa Maxim, care a făcut ravagii în rândul adolescenților, ADI și-a început cariera solo recent, odată cu participarea în cadrul primului sezon al talent show-ului One True Singer. Cu un background artistic ce cuprinde peste 450 de concerte în toată țara, printre care și concerte pe scene mari alături de James Arthur și Willy William, ADI e pregătit să demonstreze că are toate calitățile necesare unui artist de succes. Primul său album, “11”, lansat alături de Erika Isac, s-a bucurat de o apreciere mare în rândul tinerilor, bucurându-se de sute de folosiri ale sound-urilor pe platforma TikTok. Ultimele lansări ale artistului, piesele ,Ultima oară” și ,,Totul meu”, au mare succes pe platforma TikTok, cea din urmă adunând doar într-o singură lună, 100K de videoclipuri pe platformă.

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea sa puternică și versurile captivante. Artista este considerată revelația momentului în industria muzicală din România. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu nume importante din industrie, precum LIZOT, Alex Parker, Cosmo & Skoro și Shanguy, ceea ce a propulsat-o în cele mai importante playlist-uri de pe Spotify. Single-ul ei “Shot a friend” i-a adus o nouă comunitate de fani, deoarece piesa a ajuns pe primul loc în clasamentul celor mai ascultate melodii din Polonia și în clasamentele din CSI. După succesul internațional cu piesele “Menage a Trois”, “Back to her”, “Twinkle Twinkle” și “Shot a friend”, artista a lansat hitul “Plouă”, în colaborare cu Tata Vlad, o piesă care a ajuns pe prima poziție în clasamentele muzicale specializate ale posturilor de radio din România. Single-ul “Watch Me” a reușit, de asemenea, să fie prezent în Top 10 Airplay Radio din România timp de mai multe săptămâni, fiind una dintre cele mai ascultate piese în acea perioadă, iar “Sunday Night” a fost pe locul 3 în Radio Chart Polonia. Cel mai recent single al ei, “Facem cum vrei tu,” a rămas în Top 10 Media Forest timp de 8 săptămâni, ajungând până pe locul #6, iar ultima sa colaborare, alături de Carine pentru piesa “Girls Just Wanna Have Fun”, stârnește deja interesul fanilor artistelor.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *