Adrian Minune lansează cea mai tare piesă dedicată soției sale, Nevasta mea
2022-03-07 18:49:32

Dupa o colaborare de suucces cu ful sau si o piesa dedicata acestuia iata ca Adrian Minune se simte inspirat! Artistul a lansat de data aceasta o melodie dedicata sotiei sale la care a colaborat cu echipa de la Balakanika Records si cu talentatii Ovidiu Junghiatu (Park Place), Andy Robert (Any1).

Celebrul artist trece printr-o perioadă în care lansează piese cu și despre familia sa. După ce a fost în lacrimi la filmările videoclipului “Băiatul Meu”, piesă cu puternic impact emoțional care l-a făcut să își dea frâu liber sentimentelor, Adrian Minune a lansat apoi o melodie împreună cu fiul său care îi calcă pe urme și îi moștenește calitățile vocale de invidiat, “Plânge sufletul meu”, încununată cu un videoclip pe măsură.  Iar acum, o noua colaborare Adrian Minune & Balkanika Records, “Nevasta mea”, se lansează azi.

De această dată, celebrul artist îi dedică cea mai frumoasă piesă soției sale, Cati, alături de care are trei copii minunați și la fel de talentați: Adrian jr, Adriana și Karmen. Pentru ca totul să iasă perfect, de muzică s-a ocupat Ovidiu Junghiatu (Park Place), Andy Robert (Any1), textul îi aparține tot lui Ovidiu Junghiatu (Park Place), iar Mix/Masterul lui Andy Robert (Any1), o adevărată echipă de profesioniști.

Adrian Minune își adoră soția, pe Cati, cu care este împreună de 30 de ani. Artistul este un familist convins și este mândru de ceea ce a realizat până acum. Soția sa s-a ocupat îndeaproape de educația celor trei copii ai lor, care chiar dacă au avut lumea la picioare, sunt extrem de educați și talentați și nu au luat-o pe căi greșite. Ascultați noua piesă a lui Adrian Minune și o să vedeți cât de frumos își cântă dragostea!

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *