Adriana Gavrilă lansează single-ul său de debut – Cine te crezi?
2022-10-30 14:19:15

Adriana Gavrilă lansează prima ei piesă, „Cine te crezi?” în care vorbește despre iubire neîmplinită. Artista adresează ironica întrebare „cine te crezi?” fostei persoane iubite în dorința de a da timpul înapoi pentru a se întoarce la clipele inițiale de iubire, însă iubirea lor nu s-a materializat într-o relație, iar acum este prea târziu.
Piesa „Cine te crezi?” este despre iubire nesincronizată, în care fiecare a iubit, dar nu în același timp. Chiar daca există păreri de rău, timpul nu mai poate fi dat înapoi, oricât de mult și-ar dori celălalt. Cred că este o piesă în care foarte mulți ne putem regăsi. De aceea, sper să ajungă la cât mai multă lume și că va plăcea publicului. Pentru mine, acest single marchează începutul unui nou drum, începutul carierei mele muzicale. Este un vis pe care am reușit să mi-l împlinesc și cea mai mare realizare muzicală a mea de până acum. Cred în acest proiect și simt că este un pas important pentru mine.” – declară Adriana despre piesă.

Pentru muzică și versuri, Adriana a lucrat împreună cu Shift, Loredana Căvășdan, Horace și Epic Julius, acesta fiind responsabil și pentru mix & master și producția piesei. Clipul, unu de imagine, este realizat de Kobzzon.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *