Aflăm de la EMAA cine e Iarna preferată
2022-12-29 19:24:35

Zilele agitate dinaintea sfârșitului de an și frigul de afară și-au găsit un leac cald, dăruit din suflet, de la EMAA pentru fanii săi. ,,Iarna preferată” nu este despre o iubire sezonieră, ci despre una ce pare eternă, între două persoane care sunt gata să ofere una pentru cealaltă la fel de multe.

Piesa a fost compusă de EMAA și Costel Domințeanu, care s-a ocupat și de producție.

,,<<Iarna preferată>> e genul de piesă care mă ajută să exprim tot ce simt și trăiesc și tocmai de aceea, am așteptat cu nerăbdare să o lansez. E o piesă caldă și sper să fie și pentru voi grai pentru toată iubirea pe care o purtați cuiva.”

EMAA este o artistă care își ademenește ascultătorii într-un univers unic cu ajutorul vocii ei pătrunzătoare. Într-o lume divizată de genuri muzicale, EMAA reușește să fie relevantă atât în mainstream, cât și în underground. Colaborările ei alături de Deliric & Silent Strike au pus-o pe harta fanilor hip-hop, în timp ce lansari precum “Sufletul Imun” si “Zburătorul” s-au bucurat de susținerea radiourilor naționale și locale. Vocea specială a artistei i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, precum Carla’s Dreams, DJ Project și The Motans, piese care au petrecut multiple săptămâni în fruntea topurilor radio. De curând, aceasta a lansat și o piesă alături de SATRA B.E.N.Z., iar ultimul său single, ,,În fiecare seară”, se bucură de o ascensiune continuă, fanii artistei îndrăgind în special varianta sa live.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *