Afrojack și Black V Neck fac echipă cu Muni Long pentru Day N Night
2022-08-17 19:45:31

Afrojack și Black V Neck fac echipă cu Muni Long pentru “Day N Night”, o melodie energizantă, cu o linie de bas captivantă, care lasă publicul să dorească mai mult după fiecare ascultare. Colaborarea de vis a lui Afrojack, Black V Neck și Muni Long scoate în evidență fiecare aspect al talentului fiecărui artist. Black V Neck a colaborat cu Afrojack de mai multe ori în trecut, inclusiv single-ul lor, „To The Floor”. Vocea lui Muni adaugă o vibrație perfectă și da viață sunetului deja înălțător al piesei.

Afrojack a produs unele dintre cele mai mari hituri din ultimul deceniu și este unul dintre numele de top din cultura muzicii dance. La sfârșitul lunii iulie, a lansat EP-ul surpriză „Afrojack Presents NLW”, un proiect cu 8 piese prin care a revenit la rădăcinile stilului său. La începutul lunii iulie, el a colaborat cu R3HAB pentru prima lor colaborare din ultimul deceniu cu „Worlds On Fire”, lansat prin Tomorrowland Music înainte de spectacolul lor b2b la Tomorrowland.

Afrojack a anunțat, de asemenea, un acord de parteneriat cu Universal Music Group în iulie pentru toate lansările sale viitoare. Înainte, în martie, Afrojack și David Guetta au lansat o colaborare între genuri, cu Missy Elliott, BIA și Doechii, „Trampoline”. Muzicianul olandez a început anul cu cea de-a patra nominalizare la premiile GRAMMY, de data aceasta și, pentru prima dată, pentru cea mai bună înregistrare dans pentru cântecul său crossover dance pop, „Hero”, alături de David Guetta.

Prieteni de mult timp, Ian și Julian s-au unit în 2017 pentru a forma duo-ul inovator și original de muzică House, Black V Neck. Au lansat melodii populare precum „Sex, Drugs, Alcohol”, care a adunat peste 21 de milioane de stream-uri la nivel global. Cu sprijinul unor artiști underground precum Claude VonStroke, Chris Lake, Green Velvet, Lee Foss și Shiba San, duo-ul a apărut și a colaborat la spectacole de festival, seturi de club și emisiuni radio din întreaga lume cu unele dintre cele mai mari nume din muzica dance cum ar fi, Afrojack, Dipo, Marshmello, Tchami și DJ Snake, pentru a numi câțiva. Au lansat remixuri pentru piese de la David Guetta, Afrojack, Salvatore Ganacci, John Summit, Tommy Trash și Walker & Royce și au lucrat cu numeroase case de discuri precum Sink or Swim, Repopulate Mars, Confession, Insomniac Records și OWSLA.

Unul dintre cei mai ascultați și cei mai populari artiști de R&B, Muni Long a explodat cu succesul succesului de succes urban și ritmic, certificat cu discul de platină, numărul 1, „Hrs And Hrs”. Single-ul a obținut peste 200 de milioane de stream-uri, a ajuns în Top 5 al Apple Music și pe locul 17 în Billboard Hot 100. Muni a cântat la NBC The Tonight Show cu Jimmy Fallon în rolul principal, a fost desemnată artistul MTV Global PUSH al lunii iunie, desemnată în programul „On The Verge” al iHeart Radio, BET Amplified, Artistul YouTube On The Rise, Spotify Frequency Artist, Artistul Snapchat de urmărit și Artistul Amazon Breakthrough al lunii.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *