Aidan Bissett a lansat Out Of My League
2023-04-21 14:13:01

Aidan Bissett a lansat “Out Of My League”. Bissett a scris melodia împreună cu Ryan Rabin și Benjamin Berger de la Captain Cuts. Tânărul artist a strâns peste 315 milioane de stream-uri cu o serie de single-uri care au fost lăudate de Billboard.

“Out Of My League” a fost creat pentru a arăta modul în care îndoiala de sine poate intra în joc atunci când întâlnesc pe cineva special”, explică Aidan Bissett. „Este povestea bătăliei interioare care arată culmile și dezavantajele unei conexiuni inițiale.”

El cântă „Out Of My League” cu trupa sa, în videoclipul oficial alb-negru, inspirat de rock-ul britanic al anilor 90, care a fost regizat de colaboratorul său frecvent, Brooke James (Troye Sivan).

Bissett, care își va face debutul la Lollapalooza în august, va face un turneu în SUA în această primăvară, împreună cu colegii de la Capitol Records, Valley. Cursa, care începe în Philadelphia pe 25 aprilie la Theatre of Living Arts, include un spectacol pe 28 aprilie la Irving Plaza din New York City și un stand de două nopți la Regent Theatre din Los Angeles (18 și 19 mai). În 2022, a făcut mai multe călătorii prin SUA, făcând turnee cu Lauv, Claire Rosinkranz și The Greeting Committee.

Artistul în vârstă de 20 de ani a primit aprecieri pentru EP-ul său de debut din 2022. Acesta a fost lăudat de Revista Atwood, The Honey Pop și Wonderland.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *