Aidan Bissett a lansat single-ul Twenty Something
2022-06-27 18:45:08

Aidan Bissett a lansat single-ul “Twenty Something”. În noua piesă, artistul transformă o situație potențial sfâșietoare – găsirea persoanei potrivite la momentul nepotrivit – într-un imn euforic de vară, plin de chitare și voci glorioase. Este primul single de pe viitorul său EP de debut, alături de Benjamin Berger și Ryan Rabin de la Captain Cuts (Bebe Rexha, Walk The Moon), fiind produs și de Simon Wilcox (Lennon Stella, Nick Jonas).

Bissett a început să prezinte „Twenty Something” la începutul acestui an și a debutat live melodia în timpul turneului său sold-out din SUA cu Claire Rosinkranz. Fanii săreau și cântau melodiile lui pline de energie la fiecare oprire din turneu.

Cu un șir de single-uri care include „Different”, „Worst Girls of All Time”, „More Than Friends” și „Grocery Store Girl”, Bissett a strâns deja peste 52 de milioane de stream-uri globale. El a depășit recent un milion de ascultători lunari pe Spotify, în timp ce pe TikTok a atins un miliard de vizionări pentru toate videoclipurile folosind muzica sa și peste 200.000 de creații.

Acum, în vârstă de 19 ani, Bissett a semnat cu Capitol Records chiar înainte de a absolvi liceul. The Honey Pop a observat: „Aidan Bissett este un artist căruia toată lumea trebuie să-i acorde atenție. Avem senzația că acesta este doar începutul talentului său de geniu”, iar Earmilk a spus: „Te va face să simți că plutești în aer”. Ones To Watch a remarcat: „Lansând piese slabe, urmate de hit-uri inspirate de rock clasic, muzica acestui tânăr artist se simte cu adevărat vie, schimbându-se și evoluând de la o lansare la alta.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *