AINT, Strobe si Bel Galiacho lanseaza o reinterpretare a celebrei piese Another Love
2022-12-06 16:30:52

„Another Love” capătă o nouă formă prin intermediul unei colaborări dintre AINT, Strobe și Bel Galiacho. Cu ritmuri mai alerte decât cele prezente în varianta originală, și cu o voce feminină puternică, această versiune a piesei „Another Love” are toate ingredientele necesare să intre în atenția publicului.

 

Piesă lansată în urmă cu 10 ani de Tom Odell, „Another Love” a început să câștige din nou popularitate prin intermediul TikTok. Astfel, apariția acestei versiuni a fost mai mult decât naturală, iar vibe-ul general pe care piesa îl transmite, în varianta nouă, poate fi simțit și internalizat de orice persoană care ascultă piesa cu inima deschisă.

 

AINT, un artist cu aproape 400.000 de ascultători, lunar, pe Spotify, vine cu un stil aparte, care nu poate fi încadrat în niște standarde. Acest stil unic a fost recunoscut și de artiști de top, în deschiderea cărora AINT a urcat pe scenă. Dintre acești artiști, amintim: The Chainsmokers, Alan Walker, Dillon Francis, Lost Frequencies, Felix Jaehn, Topic, Claptone, Sam Feldt, EDX și mulți alții.

 

Ca fost membru al legendarei trupe techno Raver’s Nature, Roy Stroebel, cunoscut drept Strobe, știe ce vrea audiența. Începând cu 2011, acesta a fost producătorul din spatele multor artiști, având lansări importate cu case de discuri precum Ultra Music, Flamingo Records, Spinnin’ Records, Be yourself music, Armada Music, Toolroom, Vandit, Black Hole, Kontor, Superstar Recordings și Discowax.

 

Bel Galiacho este o cânăreață și compozitoare, originară din Madrid, Spania. Aceasta și-a dedicat întreaga viață muzicii, iar acum face primii pași într-o carieră ce are toate șansele să ajungă pe culmile succesului.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *