Aitch a lansat albumul de debut Close To Home
2022-08-19 19:16:49

Aitch a lansat albumul de debut “Close To Home”. Single-ul principal al proiectului este piesa “My G” împreună cu Ed Sheeran. Afișând o latură mai matură, mai reflexivă și mai personală a compoziției lui Aitch, „My G” este un tribut al rapperului din Manchester adus surorii sale în vârstă de 12 ani, numită cu afecțiune „G”, care are sindromul Down. Împreună cu un videoclip muzical regizat de colaboratorul vizual de lungă durată Kelvin Jones, vizualul a fost filmat la The Langdon Down Center și prezintă o latură emoționantă a lui Aitch, în timp ce acesta își amintește de vechile fotografii din copilărie și de familie.

Pregătind scena cu „BelgraveRoad_1″, Close To Home prezintă călătoria remarcabilă a lui Aitch către topul muzicii hip-hop. „Fuego”, „Cheque” și „Louis Vuitton” sunt binecuvântate cu lirismul marca rapperului și cu smecheria obraznică. Se reunește cu AJ Tracey pentru „R Kid”, în timp ce banger-ul relaxant de vară „Sunshine” cu New Machine îmbrățișează o nouă tangentă de riff-uri cu chitară melodică.

Piesa de titlu a albumului, „Close To Home”, care include un cor de copii, îl vede pe Aitch de aproape și personal, punându-și gândurile personale pe hârtie pentru prima dată. „In Disguise” cu Bakar, „1989″ asistat de Shaun Ryder și Stone Roses și hit-ul #2 „Baby” cu Ashanti oferă alte momente importante ale albumului.

Când vorbește despre titlul albumului său, Aitch spune: „Oricât de mult spun că încerc să ies din cartier și vreau să merg în altă parte, ajung mereu înapoi în același loc. Chiar și în cealaltă parte a lumii, simt că aduc un sentiment de Manchester; indiferent dacă sunt în Londra sau în Australia, sunt încă aproape de casă.”

Aitch își va începe turneul principal de 16 spectacole sold-out la Dublin pe 1 octombrie și va prelua Palatul Alexandra din Londra pe 22 octombrie. El își va încheia turneul principal cu două spectacole sold-out din orașul natal la O2 Victoria Warehouse pe 24 și 25 octombrie. Aitch va cânta și în Europa la începutul anului viitor.

Albumul de debut al lui Aitch îl surprinde pe unul dintre cei mai mari tineri comunicatori verbali ai Marii Britanii într-un moment unic, un tânăr artist aflat la limita superstarului global, care își desfășoară aripile și își etalează abilitățile de compoziție din ce în ce mai mari.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *