Alduts Sherdley a lansat INTIM, primul album de R&B romanesc dupa 20 de ani
2024-02-21 22:34:15

“INTIM” este o panză iar Alduts a pictat sentimentele ei pe ea cu detalii foarte fine. “INTIM” a fost creat împreună cu CST pentru a-ți oferi experiența introspectivă a lui Alduts.

Alduts Sherldey este o artistă nu neapărat nouă pe meleagurile industriei locale, ea având release-uri incă din 2020 cu artiști ca Șatra B.E.N.Z., SEROTONE, Max Konstant, Rava, Vlad Flueraru si mulți alții. Și-a facut prezența vazută prin stilul ei melodios inspirat din soul, R&B si hip-hop, diferențiindu-se de restul de artiști din noua generație. Îndrumată de Lu-K Beats, Alduts și-a format o familie în casa celor de la Seek Music, loc unde ea și-a dezvoltat cel mai mult stilul muzical și a început să evolueze în artistul care este astăzi.

În anul 2023 Alduts Sherdley a marcat un highlight în cariera ei împreuna cu cei de la Șatra B.E.N.Z cu release-ul hit-ului „Prietena ta”, de pe albumul “8 Culcat” scos la Def Jam Recordings Romania. Alduts atunci a reușit sa își facă vocea auzită la cât mai multă lume care i-a servit ca rampă de lansare pentru noul ei album “INTIM” scos prin Seek Music & Def Jam Recordings Romania marcând primul release al unui artist de gen feminin la Def Jam, dar și cel mai nou album de R&B feminin dupa 20 de ani.

Albumul are 16 piese experimentând diverse vibe-uri și stări cu featuringuri de la SEROTONE, Liviu Teodorescu, Motanu, Treize, NAYAD EVE, Max Konstant, Nane si Vlad Flueraru.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *