Ale își cântă Dorul pe note muzicale! Am fost trup și suflet la filmările videoclipului
2022-03-10 20:51:43

Cea mai nouă artistă de la Sprint music este Ale, pe numele ei adevărat Alexandra Mitroi, fostă concurentă de la “Vocea României” din 2015, cînd a făcut parte din echipa Loredanei. Astfel că, după câteva piese lansate și coveruri cântate, solista a colaborat cu echipa Addei și au lansat videoclipul piesei “Dorul”.

Fermecătoarea solistă care seamnă ca două picături de apă cu actrița și solista Maite Perroni, ex RBD, revine în atenția fanilor după ce în 2015 a participat la “Vocea României” și a făcut parte din echipa Loredanei. Între timp a mai avut câteva colaborări muzicale la Timișoara, orașul natal și a lăsat piese precum “Spune-mi tu” și “Uită”.

Acum solista se numește Ale și colaborează cu Sprint Music și cu echipa Addei Balada care a lucrat la piesă, căci muzica a fost făcută de Baghiu Teodor, Adda, Alex Mladin și Mihai Mititescu, iar versurile de Adda, Ana Maria Ștefan, Bianca Lobdă și Ghenoiu Aurora.

“Piesă este făcută la Adda Balada în studio, a fost scrisă înainte de pandemie însă acum are o altă însemnătate pentru că bunica mea a decedat în urmă cu puțin timp. Iar când am filmat videoclipul se întâmplase asta și melodia poate fi interpretată în mai multe feluri. Dorul, pierderea cuiva, fie că este bunică, iubit, iubita, membru de familie, cineva drag. Videoclipul au fost două zile diferte la distanță de câteva luni. Am filmat în pădure și am ajutat și eu cu ce era nevoie, m-am implicat trup și suflet pentru că piesa îmi place foarte tare și videoclipul îmi doream să fie la nivelul ei și să transmită exact ceea ce trebuie. Nu m-am plictisit, am avut ce să fac”, povestește solista, care a mai povestit că după concursul de voci la care a participat a primit niște telfoane să se mute în București, însă nu a primit nimic concret și nu a fost încântată prea mult.

“Am încercat să fac muzică și la Timișoara, însă ne-am mutat in urmă cu 3 luni la București. Și lucrurile se mișcă acum. Pregătesc proiecte, am idei, mă dezvolt pe partea de studioul de înregistrări. Sper să-l cunosc pe Connect-R care este preferatul meu”, a mai mărturisit Ale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *