Alessandra a lansat piesa "Heavy"
2023-11-03 19:42:41

Astăzi, vedeta Eurovision, Alessandra lansează prima ei baladă, Heavy, o melodie profund personală scrisă celei mai bune prietene a ei. În piesa, Alessandra dezvăluie o latură a ei pe care nu ai mai auzit-o până acum – un peisaj sonor dureros și personal.

Alessandra explică: “Heavy este o melodie care înseamnă foarte mult pentru mine. Am scris-o pentru cea mai bună prietenă a mea din Italia, care încearcă mereu să fie puternică și să-și ascundă sentimentele când este tristă”. Mai mult, Alessandra spune: „În cântec, încerc să spun că este în regulă să simți totul, să fii prezent și să cunoști persoana frumoasă care ești. Acest lucru se aplică nu numai prietenei mele, ci și tuturor celor care se luptă. Nu fugi de ceea ce simți. Nu ești singur, voi fi mereu acolo pentru tine.”

Cariera muzicală a acestei artiste și compozitoare în vârstă de 21 de ani a luat amploare după lansarea single-ului ei de debut „Queen Of Kings”. Ea nu numai că a câștigat inimile pasionaților de muzică din Norvegia cu triumful ei MGP (Melodi Grand Prix), dar și-a câștigat și o urmărire internațională atunci când cântecul a devenit viral pe TikTok. Cu peste 600 de milioane de vizionări, numeroase aprecieri și recreări, „Queen of Kings” a devenit o senzație TikTok chiar înainte să înceapă finala MGP. Acest succes s-a extins și pe alte platforme, unde cântecul a strâns peste 300 de milioane de stream-uri, asigurându-și locul printre cele mai ascultate melodii de la Eurovision Song Contest de anul acesta.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *