Alessandra Petroșca revine cu single-ul „Rămân a ta” (VIDEO)
2024-06-28 13:04:18

La sfârșit de Iunie familia muzicală #ELRaduProject revine cu noutăți muzicale! Interpreta Alessandra Petroșca, după o pauză de câțiva ani, revine cu o nouă piesă, plină de energie și vibe estival, care se numește „Rămân a ta”.

Ca și la piesa de debut, “Sing it on”, artista a păstrat colaborarea cu interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și echipa acestuia. 

Single-ul are și un videoclip foarte frumos, realizat și regizat de către Dan Mihai Lupescu, filmările desfășurându-se în regiuna municipiului Constanța. Pe durata videoclipului o putem vedea pe artistă în ipostaze tandre și romantice, alături un erou central masculin.

Atât piesa cât și videoclipul vor avea parte de o amplă campanie de mediatizare atât în România, cât și Republica Moldova.

Alessandra Petroșca a absolvit două facultăți: Actorie, Finanțe și Bănci, plus un Master în Arta Actorului. Mereu a simțit viața în profunzime și una dintre sintagmele după care își ghidează viața spune că: ,,Este o binecuvântare, dar și un blestem să simți totul atât de profund”

Atunci când are timp liber, interpreta scrie poezii și citește subiecte precum Medicina Energetică, Fizica și Mecanica Cuantică, Dezvoltare Personală și Spiritualitate. 

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *