Alessandra si Mike Diamondz lanseaza "Para Siempre"
2018-07-06 20:45:36

Dupa colaborari de success cu Criss Blaziny, Anuryh, Iana si Boier Bibescu, Alessandra se intoarce la stilul muzical care a consacrat-o cu single-ul “Para Siempre”, alegand de data aceasta sa colaboreze cu Mike Diamondz.

Alessandra isi urmeaza pasiunea pentru muzica inca de la varsta de 4 ani. Tanara a avut o relatie armonioasa cu lumea artistica, fiind pasionata de actorie, reusind sa joace pe scena Teatrului Municipal “Gheorghe Pastia” din Focsani, castigand totodata peste 15 trofee la festivaluri nationale si internationale de muzica.

Piesa de debut, “Eres Mi Vida” s-a bucurat de o receptie incredibila atat din partea fanilor, cat si a industriei muzicale, popularitatea acesteia depasind granitele Romaniei, acumuland pana in momentul de fata peste 37 de milioane de vizualizari. A urmat “Khalia”, cu acelasi traseu de success, alaturi! de colaborarea cu Criss Blaziny, prima piesa in romana a artistei.

Mike Diamondz este un artist si producator consacrat in spatiul romanesc. Stilul sau unic a cucerit rapid publicul, fiind un mix incitant de soul, reggae si R’n’B. Carismatic si spontan, Mike reuseste sa aduca un element de noutate cu fiecare lansare.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *