Alessandro lansează piesa Inima nu învață
2023-06-12 11:57:46

Alessandro, câștigătorul SuperStar România, continuă seria de lansări și ne prezintă piesa „Inima nu învață”, compusă de Marius Moga.

Alessandro este un tânăr artist cu un talent excepțional și un stil muzical personal, fiind unul dintre cei mai promițători interpreți din industria muzicală românească. „Inima nu învață” aduce în prim-plan vocea caldă și expresivă a lui Alessandro, care reușește să transmită emoții puternice prin interpretarea sa sinceră, voce care a fost apreciată și recunoscută prin câștigarea emisiunii concurs SuperStar România.

Piesa explorează teme precum iubirea, relația toxică dintre două persoane și cât de greu poate fi să renunți la persoana iubită. Cu versuri profunde și un ritm ce rămâne întipărit în minte, „Inima nu învață” ne invită să explorăm complexitatea sentimentelor și să reflectăm asupra experiențelor noastre personale.

Piesa „Inima nu învață” este scrisă, compusă și produsă de Marius Moga, alături de Alexandru Truta care s-a ocupat de mix & master, fiind deja a doua piesă pe care Alessandro și Marius Moga o au împreună, după single-ul său de debut, „Atât de sus”.

Colaborarea dintre Alessandro și Marius Moga a început odată cu participarea lui Alessandro la concursul TV – Superstar România. Marius Moga, cunoscut pentru abilitatea sa de a crea hituri, a reușit să ofere piesei „Inima nu învață” o notă distinctă și memorabilă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *