Alessandro lansează piesa Mai stai
2023-07-29 20:14:33

Alessandro, câștigătorul emisiunii concurs „SuperStar”, lansează piesa „Mai stai” și se apropie de completarea EP-ului său de debut.

„Mai stai” duce ascultătorii într-o călătorie sonoră unică, transmițând trăiri puternice și un mesaj emoționant. Cu vocea sa inconfundabilă și abilitatea de a captiva sufletele audienței, Alessandro ne oferă o interpretare sinceră și plină de sensibilitate. Piesa surprinde povestea unei iubiri puternice în care persoana iubită este rugată să mai stea măcar până la răsărit pentru a-și aminti de momentele frumoase, chiar dacă ambii au greșit pe parcursul relației.

Noul single este scris și compus de Liviu Teodorescu, alături de care Alessandro a lucrat și pentru piesa „Pieptul meu urlă”, lansată în urmă cu o lună.

Alessandro este un artist versatil, cu o carieră în continuă ascensiune și un număr de admiratori care crește constant. Cu fiecare lansare, el reușește să impresioneze publicul prin autenticitatea și pasiunea pe care o transmite în muzica sa. Alessandro Mucea promite să aducă un nou suflu în industria muzicală românească și să cucerească inimile ascultătorilor cu sunetul său autentic și emoția pe care o transmite prin muzică. Talentul său a fost recunoscut prin câștigarea emisiunii concurs „Superstar România”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *