Alessia - Ariana Titișan, vocea din desenele animate lanseaza It’s my dream
2022-10-27 17:23:06

Are 12 ani și este elevă în clasa a VII-a ȋn cadrul Liceului Teoretic Internațional de Informatică din București. Pasionată de mică de domeniul artistic, Alessia a participat la numeroase concursuri interne și internaționale, obțînând nenumărate trofee importante, atât în cadrul festivalurilor de muzică pe parte vocală, dar și de instrument, în speță pian, cât și al concursurilor de dans în pereche, fiind legitimată la Clubul de dans Mihai Petre.

Dragostea față de muzică și de dans au recomandat-o pentru o altă provocare: aceea de a juca în musical-uri, fiind parte din două proiecte importante care se joacă pe scenă Operei Comice pentru Copii: ”Madagascar, a Musical Adventure”, unde a putut fi vazută în rolul regelui Julien, dar și al eleganței Gloria și în megaproducția ”School of Rock”, unde interpretează rolul Aliciei.

Alessia dublează voci, interpretând personaje principale atât în desene animate, cât și în filme. Recent ea a fost admisă la cursuri de teatru și pian în cadrul Școlii de Artă București, fiind cea mai mică cursantă selectată la actorie.

De un an și jumătate este elevă la școală de vocal coaching Music City, unde evoluează foarte frumos sub atenta îndrumare a Avei.
În decembrie 2021, Alessia a lansat în duet cu Eric Obae un cover după piesă indragitei artiste Pink, “Cover me în sunshine”, iar în luna mai a acestui an, cei doi au lansat piesă “Time”, compusă pentru ei de Sonus Records. Cei doi artiști pregătesc și alte surprize muzicale, așa că rămâneți cu ochii pe ei în continuare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *