Alessia lansează single-ul și videoclipul “De bine, de rău”
2017-06-30 15:31:33

Alessia lansează astăzi un nou single, “De bine, de rău”, piesă produsă de Doddy în studioul Epic Entertainment. Melodia beneficiază și de un videoclip, regizat de Claudiu Stan, videoclip în care Ionuț, logodnicul Alessiei, joacă rolul principal.

“Din momentul în care Doddy mi-a arătat piesa am făcut click și am știut că trebuie să fie a mea, pentru că mi-a plăcut foarte mult povestea ei. “De bine, de rău” vorbește despre greutățile întâmpinate în viața de zi cu zi, care însă nu afectează relația unui cuplu care se iubește cu adevărat. În concluzie, iubirea trece peste orice obstacol. Am participat și eu la compunerea piesei , Doddy fiind unul dintre puținii producători care îndeamnă artiștii să își pună amprenta pe piesele pe care urmează să le cânte, iar în videoclipul regizat de Claudiu Stan au apărut echipa mea, prietenii apropiați și cățelul nostru, aproape toată familia. Sunt foarte mulțumită de rezultat și sper ca oamenii care mă urmăresc și îmi apreciază activitatea să o cânte alături de mine în concertele din această vară”, a declarat Alessia.

“De bine, de rău” face parte din seria de piese “altfel” lansate de Alessia în ultimul an, serie începută cu “Fioros” și continuată cu “Nu mai ține”.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să urmărim împreună videoclipul piesei “De bine, de rău”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *