Alessiah colaborează cu artistul ATL și lansează piesa Estas Tu (Darling)
2021-12-03 18:23:00

Alessiah a început anul 2021 cu melodia „Darling”, iar acum, la finalul anului, lansează o versiune inedită a piesei, alături de ATL, un artist originar din Mexic – “Estas Tu (Darling)”.

Noua variantă a piesei conține versuri în limba spaniolă de la ATL, dar și o parte în limba spaniolă de la Alessiah, fiind prima dată când tânăra artistă din România aduce în cântecele ei o nouă limba străînă.

„Eu și ATL sperăm să vă bucurați de această piesă! 🥰 I’M HAPPY‼️ Acest cântec vorbește despre doi îndrăgostiți din țări diferite care s-au cunoscut unul pe celălalt și, chiar dacă vorbesc două limbi diferite, reușesc totuși să strălucească împreună!  Sperăm că vă place la fel de mult că nouă! Să sărbătorim dragostea astăzi”, a declarat Alessiah.

„În toată carieră mea am fost întotdeauna încântat să colaborez cu artiști din întreaga lume, am făcut deja muzică cu prieteni din SUA, Spania, Brazilia, Guatemala, Puerto Rico, Columbia și Franța; este uimitor pentru mine să fi întâlnit pe cineva din România la fel de talentat că Alessiah. Sunt un mare fan al piesei originale de când mi-a fost prezentată, așa că da, această este specială!”, a declarat ATL.

O melodie cu un ritm uptempo, energică și perfectă pentru a întra în mood-ul de petrecere, piesă „Estas Tu (Darling)” este compusă de către Sorin Seniuc, Ionuț Catană, Alexandra Ţîrţîrău și Alessiah și a fost produsă de către Ionuț Catană.

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare artiste din nouă generație, cu potențial atât pe partea de compoziție, cât și în ceea ce privește implicarea să în zona vizuală a melodiilor pe care le lansează. Alessiah și-a început carieră prin lansarea single-ului „Sunday”.
În 2020 a lansat single-urile „Hurricane”, „Waiting For”, „Love Me” și „I Know”, iar începutul acestui an a venit cu un live session special pentru cele patru melodii, versiuni noi, alături de Muse Quartet. Cu un background muzical format din studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, parcursul ei muzical este în plină ascensiune.

Cântăreț, muzician producător și compozitor mexican, în vârstă de 24 de ani, dintre care 7 de carieră, ATL a reușit să pășească pe cele mai mari scene din Mexic, și vizitând cu cele două albume și 4 turnee proprii, teritorii precum Mexic, Los Angeles, Las Vegas, Miami, Puerto Rico, Honduras, Spania, Chile, Columbia, Panama și Guatemala.
Stilul său muzical este atât de variat încât cuprinde ritmuri precum: muzică urbană, dancehall, pop, cumbia, reggaetón, rock alternativ, indie rock, tribal, mariachi, R&B și EDM. ATL are peste 20 de single-uri (toate în top zece la radio și poziționate în principalele playlisturi ale platformelor digitale) și un cântec de succes „Sola”, care numără peste 60 de milioane de ascultări.
În acest moment, continuă să producă mai multe melodii noi pentru el (cum ar fi cel mai nou single al său „¿Cómo te va?” și „Mal”) și pentru alți artiști, lucrează și la următorul său album, toate acestea în propriul său studio de muzică – MaiTai Studio.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *