Alessiah lansează prima melodie cu versuri în limba română - "Împreună", alături de Comann
2023-11-03 19:18:13

Alessiah lansează single-ul “Împreună” care marchează două premiere: prima ei colaborare cu un artist din zona urbană – Comann, dar și prima melodie cu versuri în limba română.

“Pe parcursul drumului meu, mereu spuneam că momentul în care voi lansa o piesă în română nu va exista. Mereu m-am putut exprima mai ușor în engleză și-mi lasă impresia că sună mai melodios. Însă, mi-am dat seama că totul este despre piesă în sine și este job-ul tău ca artist să o faci să sune bine, indiferent de limba. Drumul meu mi-a adus această oportunitate, “Împreună” este o colaborare între mine și Comann, care scoate la iveală adevărul unei relațîi complicate, de acolo și întrebarea “Suntem împreună, dar nu suntem împreună?”. Ne-am gândit în studio: “Ce este ceva ce simțim cu toții pe parcursul vieții noastre?” și am ajuns la această concluzie: o relație de genul, intensă, unde apar neînțelegeri, unde singurul lucru pe care ar trebui să-l faci este să pleci, dar nu poți”, a declarat Alessiah.

Piesă “Împreună” este compusă de către Radu Dima, Alessiah, Comann și Cosmin Spătaru.

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare și talentate artiste din România. Alessiah a lansat până în prezent peste 30 de melodii și remix-uri, printre care „Summer Feeling”, „Nostalgia”, „On My Way”, iar în 2021 a venit cu o sesiune live alături de Muse Quartet, un cvartet de coarde. A lucrat în studio cu Vanotek, Manuel Riva sau Minelli, printre alțîi, în sesiuni de compoziție locale și internaționale.

Este pe deplin angajată când vine vorba de muzică și face tot ce îi stă în putință pentru a evolua, pentru a învăța ceva nou în fiecare zi și pentru a deveni cea mai bună versiune a ei însăși. De-a lungul timpului, Alessiah a colaborat cu artiști precum Alpha P, DJ-ul croat Arien, Iselin Solheim, Kenn Colț, Thyponyx și mulți alțîi pentru proiectele lansate. În același timp, Alessiah și echipa ei au acordat o atenție deosebită videoclipurilor, încercând de fiecare dată să surprindă publicul cu imagini noi, din diferite locații, filmând din Japonia până in Zanzibar, Nigeria, Spania sau Italia.

Când sudul Bucureștiului a început să facă gălăgie prin vocile grupului WS, COMANN a fost în prima linie alături de toată gruparea. Ascensiunea lui artistică a început cu piesele Tokyo Drill (cu Valee), Trap Attack Cypher (cu DZWS și 21Siempre), dar și multe alte colaborări individuale sau cu tot grupul WS. Venit tot din același mediu dur, COMANN relatează întâmplări reale despre viața pe străzile capitalei, dar în același timp își lasă și cele mai adânci sentimente să iasă la iveală în versuri, arătând și sensibilitatea artistică. După un an plin de colaborări și aparițîi în cluburile de trap din București alături de WS GANG, COMANN a născut curiozitatea în rândul ascultătorilor de hip-hop, iar nevoia de a lucra la propriul lui material a devenit prea mare. COMANN promite piese la fel de reale și bine înrădăcinate în stilul de viață WS, dar are și o zonă poetică pe care o va explora mai mult pe piesele următoare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *