Alessiah lansează single-ul Down South, în colaborare cu Vanotek
2023-09-15 19:16:03

După ce a lansat melodia “Saturday Night”, o celebrare a libertății și a magiei care se întâmplă atunci când te lași condus de val și dansezi toată noaptea, acum, Alessiah lansează single-ul “Down South”, alături de Vanotek, producătorul primelor melodii lansate de către artistă, dar și unul dintre mentorii ei.

Alessiah și Vanotek nu numai că au creat o melodie excepțională, dar au lansat și un videoclip care încapsulează vizual esența melodiei, regizat de către SAN si filmat in Japonia. Videoclipul prezintă peisaje uluitoare și imagini vibrante care transportă publicul într-o călătorie „Down South”.

Dacă “Saturday Night” vorbește despre perspectiva fetei dintr-o poveste de iubire, acum Alessiah, în “Down South”, Alessiah ne prezintă perspectiva băiatului care inventează și se laudă pentru a cuceri o fată, fiind un contrast intre perspectivele diferite inspirate de adolescență.

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare și talentate artiste din România. Alessiah a lansat până în prezent peste 30 de melodii și remix-uri, printre care “Summer Feeling”, “Nostalgia”, “On My Way”, iar în 2021 a venit cu o sesiune live alături de Muse Quartet, un cvartet de coarde. A lucrat în studio cu Vanotek, Manuel Riva sau Minelli, printre alții, în sesiuni de compoziție locale și internaționale.

Este pe deplin angajată când vine vorba de muzică și face tot ce îi stă în putință pentru a evolua, pentru a învăța ceva nou în fiecare zi și pentru a deveni cea mai bună versiune a ei însăși. De-a lungul timpului, Alessiah a colaborat cu artiști precum Alpha P, DJ-ul croat Arien, Iselin Solheim, Kenn Colt, Thyponyx si multi altii pentru proiectele lansate. În același timp, Alessiah și echipa ei au acordat o atenție deosebită videoclipurilor, încercând de fiecare dată să surprindă publicul cu imagini noi, din diferite locații, filmând din Japonia până Zanzibar, Nigeria, Spania sau Italia.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *