Alessiah lansează videoclipul piesei On My Way - o călătorie muzicală captivantă prin peisajele magice ale lacului Como, Italia
2023-05-26 18:58:10

Alessiah surprinde începutul verii cu melodia “On My Way”, alături de un videoclip filmat la pitorescul lac Como din Italia, oferind o călătorie muzicală captivantă prin peisajele sale spectaculoase și atmosfera romantică.

Piesă “On My Way” surprinde esența căutărilor interioare, a curajului de a urma propriile vise și a explorării sinelui în călătoria viețîi. Melodia transmite un mesaj puternic de inspirație și încurajare pentru cei care se află pe drumul descoperirii personale.

Videoclipul reflecta perfect atmosfera melodiei, capturând frumusețea naturii și romantismul Italiei. Regizat de către Ionuț Trandafir, videoclipul “On My Way” aduce o nouă dimensiune piesei muzicale, amplificând emoția și mesajul său profund.
Totodata, videoclipul surprinde versurile profunde ale melodiei, oferind o călătorie vizuală ce captează frumusețea naturii din jurul Lacului Como. Peisajele uluitoare și cadrele cinematografice redau perfect atmosfera melodică și mesajul de încredere în sine transmis de Alessiah.

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare și talentate artiste ale noii generații, cu potențial atât în ceea ce privește compoziția, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a pieselor pe care le lansează. Alessiah și-a început carieră în 2018. În 2020, a lansat single-urile “Hurricane”, “Waiting For”, “Love Me” și “I Know”, iar în 2021 a venit cu o sesiune live pentru cele patru piese, cu Muse Quartet, un cvartet de coarde. A lucrat în studio cu Vanotek, Manuel Riva sau Minelli, printre alții. Este pe deplin angajată când vine vorba de muzică și face tot ce îi stă în putință pentru a evolua, pentru a învăța ceva nou în fiecare zi și pentru a deveni cea mai bună versiune a ei însăși. Cu un background muzical de studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, carieră ei muzicală este în creștere. Alessiah continuă să-și construiască avântul, senzația pop a lansat în 2021 single-ul “Why”, o colaborare cu artistul urban nigerian Alpha P. În 2022, Alessiah a lansat single-ul “Nostalgia”, o colaborare cu DJ-ul croat Arien – “All Night”, dar și piesele „Summer Feeling” și „Breeze Of Love”, realizate cu o echipa de compozitori norvegieni. În 2023, Alessiah a lansat single-ul “Matching Hearts”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *