Alesso a lansat noul single "Somebody To Use"
2021-11-20 20:13:16

Alesso a lansat noul single “Somebody To Use”, o melodie pop catchy cu stilul sau vizionar pentru muzica dance. Noua piesa este perfecta pentru noptile de club si festivaluri. Piesa este construita cu ajutorul sintetizatoarelor si a unor tobe energice, care se mixeaza perfect.

Noul single vine dupa ce Alesso a lansat piesa “Chasing Stars”, imprena cu Marshmello si James Bay. Piesa a intrat in Top 10 Billboard Hot Dance/Electronic Songs Chart, petrecand 11 saptamani in top. Melodia a fost apoi remixata de Alesso, priminid un VIP Mix.

Artistul a lucrat si pentru coloana sonora a filmului “Blade Runner: Black Lotus”, colaborand cu Danna Paola pentru piesa “Rescue Me”. Totodata, acesta a incheiat si un parteneriat cu OneOf pentru a debuta colectia de NFT-uri “Cosmic Genesis”.

Alesso este unul dintre cei mai importanti producatori de muzica electronica. Acesta a lucrat impreuna cu Ryan Tedder de la OneRepublic, Calvin Harris, Tove Lo, Liam Payne, Sebastian Ingrosso, Hailee Steinfeld, Florida Georgia Line, Anitta si multi altii. Artistul a lansat numeroasa hit-uri: “If I Lose Myself”, certificat cu discul de platina, “Under Control”, certificat cu discul de aur, “Calling (Lose My Mind)”, “Let Me Go” impreuna cu Hailee Steinfeld si Florida Georgia Line, “Is That Me”, “Midnight” impreuna cu Liam Payne si “THE END” in colaborare cu Charlotte Lawrence. Acesta a concertat la o multime de festialuri international precum, Tomorrowland, Ultra Music Festival, Electric Daisy Carnival, dar si la The Late Late Show with James Corden si AMAs.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *