ALESSO LANSEAZĂ UN NOU SINGLE PLIN DE ENERGIE - „CHASING STARS" - CU MARSHMELLO FEAT. JAMES BAY
2021-08-23 19:08:00

Alesso face echipă cu Marshmello si cu James Bay pentru lansarea piesei „Chasing Stars” — un nou singleplin de emoții și care transmite o stare de bine, în care fiecare dintre artiștii implicați se regăsește în cea mai bună formă a sa. Single-ul „Chasing Stars” este însoțit de un videoclip care dă frâu liber imaginației, ce capturează în mod succint vibe-ul piesei de nostalgie și visare. 

O retrospectivă amănunțită a unei relații stricate, „Chasing Stars” se deschide cu o interpretarea vocală a lui Bay însoțită de note puternice de pian (Bay fiind și cel care a creat artwork-ul captivant piesei). Din cel punct, Alesso și Marshmello isi folosesc magia lor indubitabilă, juxtapunând beat-uri puternice și riff-uri folk de chitară înainte să ajungă la un drop fulminant. Pe cât de amărui, pe atât de euforic, „Chasing Stars” se transformă apoi într-un imn de sine stătător, linia melodică glorioasă a refrenului reflectând perfect sentimentul de „fără regrete” al cântecului.
 
Regizat de Jake Jelicich (Dua Lipa, Niall Horan), videoclipul fantastic, ieșit din realitate, al piesei „Chasing Stars”, îl arată pe Bay lucrând la casieria unui magazin video și căutând printre un morman de casete VHS. Pe parcursul clipului, acesta devine din ce în ce mai captivat de scenele familiare de pe ecran – și de femeia încântătoare care apare pe fiecare casetă – și curând ajunge să fie teleportat în acele amintiri. Pereții magazinului sunt tapetați cu postere cu Alesso și Marshmello. În plus, câteva din coperțile casetelor VHS sunt etichetate cu Alesso și Marshmello.

Un superstar global în lumea muzicii dance, Alesso a dovedit de nenumărate ori că muzica sa depășește barieri și combină mai multe stiluri muzicale – motive pentru care acesta a colaborat cu o gamă largă de artiști precum solistul trupei One Republic, Ryan TedderCalvin HarrisTove LoLiam PayneSebastian Ingrosso din Swedish House Mafia, Hailee SteinfeldFlorida Georgia LineAnitta, și mulți alții. Până în prezent, acesta a făcut parte din line up-ul de la festivaluri începând cu Tomorrowland până la Ultra Music Festival și Electric Daisy Carnival, și are în discografie nenumărate hit-uri internaționale precum „If I Lose Myself“, „Under Control,”  „Calling (Lose My Mind),”  „Let Me Go“, „Is That Me“, „Midnight,” și „THE END“.
 
Cariera lui Marshmello continuă să fie în urcare, în timp ce artistul depășește bariere în industria muzicală. Cu hit-uri de top și colaborări cu artiști precum Juice WRLDHalseyDemi LovatoBastilleKane BrownSelena Gomez, și mulții alții, Marshmello a adunat nu mai puțin de 10.5 miliarde de stream-uri doar pe Spotify, având aproape 45 de milioane de ascultători lunar pe platformă, fiind unul dintre top 30 artiști cu cele mai multe stream-uri la nivel global și al treilea cel mai urmărit artist pe YouTube.
 
Cântărețul, compozitorul, chitaristul și producătorul britanic, James Bay a fost nominalizat la premiile GRAMMY® la categoriile Best New Artist, Best Rock Album și Best Rock Song pentru cântecul său „Hold Back The River”, după ce albumul lui de debut Chaos And The Calm a primit certificarea de platină în 2015. Între timp, „Let It Go” a câștigat triplă-platină. Nominalizat la o multitudine de premii, acesta a câștigat două premii BRIT Awards, două premii Q Awards și mențiuni de onoare la Ivor Novello Awards și ECHO Awards. Până în 2021, James Bay a cumulat aproape 7.5 miliarde de stream-uri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *