ALESSO & SENTINEL AU COLABORAT PENTRU PIESA ONLY YOU
2022-03-27 23:58:00

Artistul și producătorul Alesso a avut o lună ocupată, lansând două single-uri, ce se fac remarcate prin sound-uri aparte. Apelând la Sentinel pentru crearea single-ului „Only You”, versatilitatea lui Alesso cu care acesta combină stilurile și genurile muzicale este scoasă în relief. Ascultă AICI. Track-ul „Dark”, lansat pe 1 martie, a fost compus special pentru coloana sonoră a filmului THE BATMAN. Ascultă AICI.

„Only You” este o piesă plină de energie, din care Alesso a inclus un teaser în spectacolele lui încă de la începutul lui 2022. Mesajul este unul universal, care face referire la speranță și spontaneitate – la a trăi în prezent și a accepta faptul că unele lucruri nu sunt menite să dureze o veșnicie: „We know it’s over but it’s alright / We’ll keep dancin’ in these bright lights.” „Only You” și „Dark” vin în susținerea modului spectaculos în care Alesso și-a început anul 2022, după ce acesta a colaborat pentru prima dată cu superstarul pop la nivel mondial, Katy Perry, pentru single-ul “When I’m Gone.”

Un superstar global în lumea muzicii dance, Alesso a dovedit de nenumărate ori că muzica sa depășește bariere și combină mai multe stiluri muzicale – motive pentru care acesta a colaborat cu o gamă largă de artiști precum solistul trupei One Repulic, Ryan Tedder, Calvin Harris, Tove Lo, Liam Payne, Sebastian Ingrosso din Swedish House Mafia, Hailee Steinfeld, Florida Georgia Line, Anitta, și mulți alții. Până în prezent, acesta a făcut parte din line up-ul de la festivaluri de renume, începând cu Tomorrowland până la Ultra Music Festival și Electric Daisy Carnival, și are în discografie nenumărate hit-uri internaționale precum „If I Lose Myself”, „Under Control,” „Calling (Lose My Mind),” „Let Me Go”, „Is That Me”, „Midnight,” și „THE END”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *