Alex Andra lansează „Doar Noi”
2021-11-01 19:52:45

Interpreta Alex Andra, (Alexandra Ghiță), originară din municipiul Urziceni revine în atenția publicului cu cea mai nouă piesa, „Doar Noi, melodie însoțită și de un videoclip cu un scenariu foarte romantic.

După ce a lăsat o amprentă frumoasă în lumea mondenă cu piesele “Am ales să plec” și “Vreau să-ți cânt”, piese produse de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și echipa sa din Spania, artista nu doar că a păstrat această colaborare fructuoasă, dar și a lansat și primul videoclip, anume la „Doar Noi.

Din spusele lui EL Radu – “Alexandra este o fire foarte ambițioasă, o luptătoare, dar și o romantică incurabilă. Imediat ce a apărut demo-ul la piesa aceasta am înțeles cine o va interpreta. Sunt mulțumit de ce a ieșit. Alexandra crește la nivel muzical.

Videoclipul a fost regizat de către Dan Mihai Lupescu, filmările petrecându-se în zona județului Constanța, în care Alex Andra este protagonistă într-o poveste inedită de dragoste. Ea iubește pe ascuns un băiat pe care il întâlnește intr-un local. Pe scenă, ea cânta melodia ei, purtând o rochie pasională în culoare roșu aprins. Toate privirile sunt ațintite asupra ei, însă ea nu-și poate lua privirea de la băiatul care i-a furat inima. Ulterior i se strică mașina și când apelează la un mecanic, întâmplarea face ca mecanicul să fie același băiat. Ca orice lucru in viață –  Ce este pentru tine, este pus deoparte, iar viața găseste mereu căi să te suprindă într-un mod plăcut.” 

Atât piesa cât și videoclipul vor fi lansate / promovate la emisiuni TV și Radio din România, ulterior și în Republica Moldova.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *