Alex Bittman lanseaza un nou single, "Fuckar" feat. Dreadfulweeks
2020-05-22 18:41:01

Cu ritmuri urbane si un rap mai direct decat in piesele deja lansate de pe EP, piesa “Fuckar” are in totalitate versuri in engleza. Dupa cum ne-a obisnuit, Alex Bittman a abordat diferite ritmuri pentru piesele de pe material.

Seria de lansari, din doua in doua saptamani, este aproape de final, deoarece single-ul “Fuckar” este ultimul single de pe EP-ul “Los Tapes”. Alaturi de lansarea EP-ului complet, Alex Bittman va lansa si un bonus track – “Fa-ma bineacum” feat. Hype.

Muzica si productia piesei ii apartin lui Alex, versurile au fost comuse impreuna cu Dreadfulweeks, iar vizualul disponibil pe YouTube este realizat de Eurosadboy.

Pe Alex Bittman l-am cunoscut initial sub numele de Sybro. Nume sub care a lansat numeroase piese, dar si EP-uri. Apoi, Alex Bittman a facut parte din proiectul Alex & Tugay si Tugay & Alex, alaturi de Tugay si au lansat impreuna albumul “Nu ma judeca frate – Nu ma uita frate 3”. In toate materialele lansate pana acum, artistul abordeaza intr-un mod matur si neconventional sound-uri ale muzicii electronice si trap, un stil ce a luat mare amploare la nivel international.
Insa, Alex Bittman a prins gustul productiei muzicale si s-a facut cunoscut in lumea muzicala, jucandu-se cu beat-uri si remixand piese ale multor artisti cunoscuti.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *