Alex Cery lansează o nouă piesă alături de Gheorghe Gheorghiu, material ce face parte de pe noul său album, intitulat „Yin & Yang”
2024-01-18 21:31:23

„Îl cunosc de foarte mulți ani pe domnul Gheorghiu, poate chiar de la începutul carierei. Sincer, speram ca această colaborare să se întâmple cândva și am lăsat lucrurile să decurgă natural, dar iată că „niciodată să nu spui niciodată”. Îl respect foarte mult și chiar dacă nu mă așteptam, recunosc, ca domnul Gheorghiu să accepte provocarea pe care i-am propus-o, voi rămâne mereu recunoscător”, este un om minunat!”, ne spune solistul Alex Cery.

„Alex este un luptător, muncește foarte mult pentru cariera sa. Ne-am întâlnit la un garaj auto în urmă cu vreo 14 ani, cred, pe vremea când avea vreo 15, 16, 17 ani, nu mai știu exact. De atunci, ne-am mai întâlnit pe scenă la Callatis la Mangalia, la diferite evenimente, iar recent la „Festivalul Vieții”, într-un sat numit „Homorâciu”. Acolo mi-a propus colaborarea, și am spus, „da, de ce nu, sunt deschis la orice fel de colaborare”, ne spune solistul Gheorghe Gheorghiu.

Piesa „În lipsa ta” este produsă de Robert Andrei Niculae (ANY1), singurul român care a produs piesă pentru Snoop Dogg, dar și altor artiști pe segmentul Internațional, și nu numai, compozitorul piesei fiind chiar Alexandru Cercel (Alex Cery), în colaborare cu Robert Andrei Niculae.

Gheorghe Gheorghiu este recunoscut prin cariera de succes pe care o are de peste 40 de ani, „Dar unde dragoste nu e, nimic nu e” fiind piesa care încă răsună pe plan național, și nu numai, artistul locuind în mare parte în America.

Alex Cery este recunoscut pe plan național, și nu numai, single-ul „Paloma”, lansat în anul 2012, fiind difuzat în peste 54 de țări. Artistul a mai colaborat și cu artiști precum, „Mattyas”, solistul ce a „spart” topurile Internaționale, Alex fiind primul produs marca „Proconsul”. Piesa „În lipsa ta” reprezintă prima piesă pe care o lansează de pe noul său album, intitulat „Yin & Yang”, urmând foarte multe surprize și colaborări cu artiști mari pe plan național, pregătind 5 piese cu care este hotărât să „atace” segmentul Internațional, din nou.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *