Alex Cery lansează o nouă piesă alături de Ornela Pasăre, material ce face parte de pe noul său album, intitulat „Yin & Yang”
2024-02-07 22:34:17

„O cunosc de foarte mulți ani pe Ornela, ne tot întâlneam prin televiziune la diferite emisiuni și speram ca această colaborare să se întâmple cândva, dar am lăsat lucrurile să decurgă natural și iată că „niciodată să nu spui niciodată”. O respect foarte mult și chiar dacă nu mă așteptam, recunosc, Ornela fiind pe un alt segment muzical, uite că am reușit să lansăm o piesă ce încadrează ambele stiluri, cumva. Este un om minunat!”, ne spune solistul Alex Cery.

„Alex este un luptător, muncește foarte mult pentru cariera sa. Ne-am reîntâlnit într-o zi în televiziune, el era invitat la o emisiune, eu la altă emisiune, iar acolo mi-a propus colaborarea sau mai bine zis „provocarea”, și am spus, „da, de ce nu, sunt deschisă la orice fel de colaborare”, de bun augur, bineînțeles, ne spune solista Ornela Pasăre.

Piesa „Codrule” este produsă de Robert Andrei Niculae (ANY1), singurul român care a produs piesă pentru Snoop Dogg, dar și altor artiști pe segmentul Internațional, și nu numai.

Ornela Pasăre este recunoscută prin cariera de succes pe care o are de peste 20 de ani. Artista s-a născut pe data de 12 august 1984 la Târgu Jiu și a început să cânte de mică, prima apariție pe scenă fiind la vârsta de 5 ani. De atunci, a lansat o mulțime de piese compuse chiar de ea, apariții multiple în televiziune, evenimente private, open air și nu numai, o artistă completă în adevarul sens al cuvântului.

Alex Cery este recunoscut pe plan național, și nu numai, single-ul „Paloma”, lansat în anul 2012, fiind difuzat în peste 50 de țări. Artistul a mai colaborat și cu artiști precum, „Mattyas”, solistul ce a „spart” topurile Internaționale, Alex fiind primul produs marca „Proconsul”, piesa „În lipsa ta”, alături de Gheorghe Gheorghiu, având un succes remarcabil, acumulând aproximativ 100.000 de vizualizări în numai 24 de ore, urmând foarte multe surprize și colaborări cu artiști mari pe plan național, și nu numai. Artistul pregătește 6 piese ce fac parte de pe noul său album, „Yin & Yang”, cu care este hotărât să „atace” segmentul Internațional, din nou.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *