Alex Christensen si The Berlin Orchestra lanseaza Classical 80s Dance, album dedicat pieselor anilor 80, intr-o reinterpretare ampla. Bonnie Tyler revine cu Total Eclipse of the Heart
2022-02-12 21:02:00

Alex Christensen și The Berlin Orchestra lansează albumul „Classical 80s Dance”, o producție care aduce muzica consacrată a anilor `80 din nou în atenția publicului, într-o reinterpretare amplă, în note clasice, în care toate instrumentele se contopesc.

Albumul conține 19 piese pe care deja le iubim, dar care promit să ne cucerească din nou, într-un alt mod. „Classical 80s Dance” aduce piese cu care unii au crescut, în timp ce altii s-au îndrăgostit de ele după ani de la momentul în care au fost lansate. Indiferent care este cazul, „Classical 80s Dance” ne prezintă piesele pe care le îndrăgim într-o manieră nouă, orchestrală.

Albumul este lansat în cadrul unui parteneriat între Roton Music și Radio România Actualități. Astfel, pe lângă muzică, ascultătorii se pot bucura și de interviuri în exclusivitate cu artiștii.

De asemenea, acesta poate fi ascultat integral pe toate platformele digitale, accesând linkul următor: https://roton.lnk.to/Classical80sDance.

Vedeta albumului lansat de Alex Christensen și The Berlin Orchestra este colaborarea cu Bonnie Tyler, pentru o nouă variantă a piesei „Total Eclipse of the Heart”. Prezența lui Bonnie Tyler ne plimbă prin timp, prin amintiri și iubiri care au fost.

Alex Christensen, The Berlin Orchestra și Bonnie Tyler ne ajută să retrăim toate momentele frumoase pe care le-am experimentat de-a lungul anilor.

Piesa „Total Eclipse Of The Heart” se va auzi la Radio România Actualități, însă este prezentă și pe toate platformele digitale, accesând linkul următor: https://roton.lnk.to/TotalEclipseoftheHeart.

Bonnie Tyler a devenit cunoscută în industria muzicală datorită vocii sale unice și a cunoscut pentru prima data succesul datorită albumului „The World Starts Tonight”, lansat în 1977. În anii ’80, aceasta s-a îndreptat către muzica rock alături de compozitorul și producătorul Jim Steinman. Jim Steinman este și cel care a scris cel mai mare hit al artistei, „Total Eclipse of the Heart”. În prezent, piesa are peste 860 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Anterior albumului „Classical 80s Dance”, Alex Christensen a mai avut un proiect ambițios care l-a adus în atenția oamenilor: „Classical 90’s Dance”.

În momentul în care a lansat „Classical 90’s Dance”, de asemenea o producție făcută alături de The Berlin Orchestra, în octombrie 2017, acesta a simțit curiozitatea oamenilor, a fanilor și a presei deopotrivă, albumul lansat acum fiind un pas firesc al artistului.

Alex Christensen a devenit cunoscut în industria muzicală ca DJ și compozitor, urmând ca ulterior să se îndrepte și către zona de producție. Albumul „Classical 90’s Dance” s-a aflat timp de 25 de săptămâni consecutive în mai multe topuri, printre care top 10 Germania, unde au fost vândute peste 30.000 de exemplare ale albumului.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *