Alex EGY și JENNI, duet fierbinte pentru Vina Ta
2022-12-16 16:52:37

Chiar dacă decembrie este o lună rece, cu temperaturi sub minus grade, iată că Alex EGY și JENNI fac cu noua lor colaborare să încălzească inimile fanilor. Pentru că piesa “Vina Ta” îi va face pe iubitorii de muzică de petrecere să renunțe la inhibiții pe ringul de dans.

Cea mai nouă piesă de la Balkanika Records este o colaborare foarte reușită între Alex EGY și JENNI pentru melodia “Vina Ta”, compoziția și textul fiind realizate de Midas MNL, la fel și instrumentalul și Mix-Masterul. Iar videoclipul, pe care îl puteți vedea în continuare, a fost realizat de Octavian Lucian. Alex EGY ne-a povestit că el cântă de când era mic însă în ultima vreme are mai mult succes, pentru că s-a maturizat muzical.
“M-am cunoscut cu Jenni prin Marius Chină și tot el ne-a sugerat să scoatem această colaborare muzicală. M-am potrivit cu ea pentru acest duet care sper să vă placă”, ne-a povestit tânărul de 19 ani care ne-a spus și de unde vine numele de scenă.

“Numele meu adevărat este Alexandru Eugen, iar EGY mi se spune de când eram mic, vine de la Eugen. Îmi place muzica, cânt de când eram mic și am și un studio acasă. Cu Jenni este prima colaborare de acest fel”, a mai spus solistul, care are și talent de actor având în vedere că a jucat foarte bine și în alte videoclipuri lansate împreună cu Balkanika Records. La rândul ei, Jenni ne-a mărturisit că deși nu se știa cu colegul sau s-au împrietenit destul de repede, amândoi fiind pasionați de muzică. “Și el, ca și mine, a mai înregistrat niște melodii și acum iată că am filmat pentru acest videoclip. Ne-am înțeles bine, e un băiat muncitor, prietenos și melodia a ieșit bine și ne-am potrivit bine vocile. Din fericire nu m-am regăsit în versurile piesei, eu cel puțin sunt ok pe partea sentimental”, a mai spus Jenni. Pe amândoi îi găsiți și pe rețelele de socializare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *