Alex Parker & Bastien lanseaza single-ul All This Love
2022-01-21 22:37:00

Alex Parker lanseaza melodia „All This Love”, in colaborare cu Bastien, piesa cu care cei doi artisti participa la Selectia Nationala Eurovision 2022, fiind deja una dintre preferatele fanilor. 
Alex si Bastien pregatesc multe surprize si se gandesc deja cum va arata show-ul din semifinala concursului, de pe 12 februarie, in cazul in care se vor afla pe lista celor 20 de concurenti care trec in etapa urmatoare. 

Mesajul principal al melodiei este ca prin iubire, empatie fata de oameni, animale, locuri poti face lumea un loc mai bun, mai prietenos, dar ca exista si o conditie, si anume ca schimbarea incepe cu tine. 

După ce a experimentat cu stilurile rock, blues și funk la clape, Parker și-a dezvoltat o gamă largă de cunoștinte referitoare la design-ul sunetului, producția de muzică și mastere audio. El a scris și produs peste 50 de cântece pentru artiștii de top din România, incluzându-i pe Antonia, Delia și Morandi.

Alex a căpătat notorietate internațională pentru prima dată în 2016, cu single-ul său de debut, „Tropical Sun”, care a fost urmat în 2017 de piesele „Synchronize” feat. Alexandra Stan și „Fix Your Heart” feat. Misha Miller. În 2018 a lansat “Secrets” alături de Erik Frank, una dintre cele mai ascultate piese lansate independent de artist (14 mil streams) și “Not A Goodbye” feat. Olivia Addams, fiind prima piesă la care artista face cunoștință cu publicul.

Parker și-a continuat aventura internațională în 2019 cu track-ul „In My Mind”, urmat de „Love Games” și „Addicted”. În aceeași perioadă, acesta a făcut echipă cu Neversea Festival și a devenit primul DJ care să mixeze pe de pe o turbină eoliană, la 100 de metri înălțime.

În 2020 Alex pune bazele “Creator Records” și se bucură de succes cu piesele pe care le-a produs pentru artiștii săi Olivia Addams și Holy Molly precum “Dumb” și “Menage A Trois”, acestea devenind hit-uri în Europa.

Tot în 2020 artistul lansează piesele “Sneakers & Weed”, „Back To Her” cu Lizot,  “Goodbye” și “I Need You”.

În 2021 Parker lansează “Satisfied” cu Bastien, își face premiera single-ului “I Want The Money” în Times Square și colaborează cu Bodybangerz pentru piesa “Bum Bum”. Tot in 2021 incepe colaborarea cu Universal Music Romania si lanseaza piesa “Home Alone”, alaturi de Alexandra Stan.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *