Alex Parker și ALMA lansează piesa „Hold You Down"
2023-10-29 16:54:33

Alex Parker, DJ-ul și producător român, colaboreaza cu artista pop de origine bulgaro-britanica, ALMA Dowdall, pentru „Hold You Down”, o melodie euro-dance optimistă.

Alex Parker și ALMA s-au întâlnit pentru prima dată în Grecia anul trecut și au compus melodia anul acesta într-o tabără, în București, România.

Alex Parker este cel mai bine cunoscut pentru faptul că a devenit primul DJ care a pus muzica pe o turbină eoliană timp de peste 5 ore în timpul Festivalului Neversea din România în 2019. Parker a a scris, produs și mixat peste 50 de piese pentru artiști români cunoscuți, precum Antonia, Delia, Alexandra Stan, Morandi, JO, Liviu Teodorescu, Irina Rimes, MIRA, AMNA, Voltaj. A câștigat notorietate internațională pentru prima dată în 2016 cu single-ul său de debut, „Tropical Sun”, care a fost urmat de lansările sale din 2017, „Synchronize” cu Alexandra Stan și „Fix Your Heart” cu Misha Miller.
Parker și-a făcut debutul Ultra Music în 2019 cu „In My Mind”, care a fost urmat de „Love Games” și „Dependent”. Tot în 2019, a co-fondat Creator Records și reprezintă artiști precum Holy Molly și Olivia Addams, pentru care a produs și scris single-uri precum „Menage A Trois” și „Dumb”. În 2021, single-ul său „I Want The Money (The Crypto Anthem)”, cu cântăreața americană HERA, a fost prezentat în clădirea Times Square din New York. Mai mult, această melodie a marcat prima colaborare între un artist și o tehnologie gigantică, Elrond Network, o companie de criptomonede.

ALMA a apărut pentru prima dată in industria muzicala la vârsta de 15 ani, devenind celebra pe Instagram, in timp ce cânta coveruri la chitară. Acum ea este printre cei mai ascultați artiști din Bulgaria, semnata la cea mai mare casă de discuri din Bulgaria – Virginia Records.
Odată cu lansarea single-ului ei de debut „Perfect” în 2019, care a obținut un succes peste noapte în Bulgaria, Polonia, sau Grecia, urmat de melodiile ei, “Don’t Know”, “Out of Control”, “Be Alright”, “My Mama Told Me” si “Far Faraway”, ALMA a devenit o marcă înregistrată pentru melodii de calitate în toată Europa Centrală și de Est. La începutul anului 2022, ALMA a lansat single-ul „Close the Door”, care a fost susținut de campanii în Polonia, Grecia, Turcia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Ucraina, Belarus, Moldova și altele.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *