Alex Parker si Mihaela Marinova lanseaza single-ul "Stay"
2024-03-20 21:53:16

DJ-ul și producătorul român Alex Parker a făcut echipă cu artista din Bulgaria, Mihaela Marinova pentru single-ul „Stay”.
Combinând abilitățile de producție ale lui Parker cu vocea puternică a Mihaelei, „Stay” este un mărturie a sinergiei lor creatoare. Piesa îmbină perfect elemente de dance electronic cu un lirism sincer.
„Stay” explorează teme ale dragostei, dorului și rezistenței, făcându-l un imn care se poate identifica audiențe din întreaga lume. Vocea plină de suflet a Mihaelei se înalță peste ritmurile dinamice ale lui Parker, captând esența experienței umane cu autenticitate brută.
Alex Parker este un DJ, producător și compozitor român. Parker este cel mai bine cunoscut pentru că a devenit primul DJ care a cântat pe o turbină eoliană timp de peste 5 ore în timpul Festivalului Neversea din România în 2019. Parker a scris, produs și mixat peste 50 de melodii pentru artiști cunoscuți ai României, precum Antonia, Delia, Alexandra Stan, Morandi, JO, Liviu Teodorescu, Irina Rimes, MIRA, AMNA, Voltaj. Alex Parker a câștigat pentru prima dată notorietate internațională în 2016 cu single-ul său de debut, „Tropical Sun”, produs în Studiourile DeMoga, care a fost urmat de lansările sale din 2017, „Synchronize” cu Alexandra Stan și „Fix Your Heart” cu Misha Miller. Parker și-a făcut debutul la Ultra Music în 2019 cu „In My Mind”, care a fost urmat de „Love Games” și „Addicted”. Tot în 2019, a co-fondat Creator Records și reprezintă artiști precum Holy Molly și Olivia Addams, pentru care a produs și scris single-uri ca „Menage A Trois” și „Dumb”. În 2021, single-ul său „I Want The Money (The Crypto Anthem)”, featuring cântăreața americană HERA, a fost prezentat în clădirea Times Square din New York. Mai mult, această melodie a marcat prima colaborare dintre un artist și o tehnologie gigantică, Elrond Network, o companie de top 50 de criptomonede.

În 2021, Alex Parker a semnat un contract cu Universal Music România și a marcat începutul acestei colaborări cu piesa „Home Alone”, alaturi de Alexandra Stan. În 2022, Alex Parker și-a unit forțele cu Bastien și a lansat single-ul „All This Love”, apoi au urmat piesele “Sticks and Stones” și “Insecure”. Iar în 2023, acesta a lansat piesele „Killer” cu Misha Miller, „No Sleep” cu Milan Gavris și „Hold You Down” alături de artista de origine bulgară Alma.

Mihaela Marinova este o artista originara din Bulgaria, finalistă a concursului X Factor Bulgaria 2017. De asemenea, face parte din cea mai mare casă de discuri din Bulgaria – Virginia Records. După participarea ei la X Factor, superstarul britanic James Arthur a spus: „Când am văzut-o prima oară pe Mihaela, m-am gândit
ca are un talent incredibil. Are tot ce este necesar pentru a deveni un superstar mondial.”
Single-urile și videoclipurile ei au adunat peste 60 de milioane de vizualizări și ascultari, iar fiecare dintre piesele sale au ocupat primele locuri în Official Airplay Chart, odată cu debutul ei uluitor, „Stapka Napred” (2015), care a petrecut 5 săptămâni consecutiv pe locul 1. În anul următor (2016) piesa i-a adus Mihaelei premiile prestigioase „Cântecul anului”, „Cel mai bun debut” și „Videoclipul Anului” la Bulgarian Music Awards.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *