Alex Parker și Misha Miller colaborează pentru piesa Killer
2023-04-20 20:19:50

Producătorul și DJ-ul român, Alex Parker, face echipă cu Misha Miller pentru piesa „Killer”, aceasta fiind cea mai recentă colaborare între cei doi. De altfel, nu este pentru prima oară când cei doi fac o piesă împreună, lansând în trecut piesele „Fix Your Heart”și „Addicted”.

Piesa este scrisă și compusă de Alex Parker, alături de Misha Miller, iar producția îi aparține în totalitate lui Parker. De asemenea, Alex Parker a scris, compus și produs pentru numeroase nume sonore din industria muzicală românească, precum Antonia, Delia, Alexandra Stan, Morandi, JO, Liviu Teodorescu, Irina Rimes, MIRA, AMNA sau Voltaj.

Parker este cel mai bine cunoscut pentru că a devenit primul DJ care a cântat pe o turbină eoliană timp de peste 5 ore în timpul Festivalului Neversea din România în 2019 și a început parcursul în muzică de la o vârstă fragedă începând cu lecții de pian la 6 ani și, la 13 ani, a început să cânte prin cârciumile din București. Până în acel moment, a fost autodidact, dar a început să studieze teoria muzicală și să urmeze cursuri de canto la vârsta de 14 ani. A câștigat pentru prima dată notorietate internațională în 2016 cu single-ul său de debut, single-ul „Tropical Sun”, produs în Studiourile DeMoga. „Tropical Sun” a fost urmat de lansările sale din 2017, „Synchronize” cu Alexandra Stan și „Fix Your Heart” cu Misha Miller.
Parker și-a făcut debutul la Ultra Music în 2019 cu „In My Mind”, care a fost urmat de „Love Games” și „Addicted”. Tot în 2019, a co-fondat Creator Records și reprezintă artiști precum Holy Molly și Olivia Addams, pentru care a produs și scris single-uri ca „Menage A Trois” și „Dumb”. În 2021, single-ul său „I Want The Money (The Crypto Anthem)”, featuring cântăreața americană HERA, a fost prezentat în clădirea Times Square din New York. Mai mult, această melodie a marcat prima colaborare dintre un artist și o tehnologie gigantică, Elrond Network, o companie de top 50 de criptomonede.
Anul trecut, Alex Parker și-a unit forțele cu Bastien și a lansat single-ul „All This Love”. Au urmat piesele “Sticks and Stones”, “Insecure” și colaborarea cu Francis On My Mind pentru piesa „Love The Way You Lie”.
Misha Miller este artist și songwriter cu o prezență fresh și carismatică. Aceasta a reușit încă de la debutul în muzică să-și asigure un loc în topurile din Europa, semnând colaborări importante și piese care au devenit rapid adevărate hituri. „Smoke Me”, feat. Sasha Lopez, „What Mama Said” și „Sacred Touch”, feat. Manuel Riva și „Touche”, feat. Sickotoy, sunt doar câteva dintre piesele care au milioane de vizualizări pe YouTube și streamuri pe platformele digitale și au ocupat locuri importante în topurile muzicale din țări precum România, Turcia, Grecia și Bulgaria.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *