Alex Velea dă cea mai ,,Marfă Tare” petrecere în cinstea noului său EP
2023-06-20 20:16:41

Fanii lui Alex Velea nu au încetat niciodată să asculte piesele care l-au consacrat pe artist, piese de care, cel mai probabil, îi unesc cele mai dragi amintiri. În cinstea fanilor săi și a spiritului său creator, Alex Velea vine în dar cu EP-ul ,,Marfă Tare”, EP pe care regăsim piese precum ,,Secret Discret”, ,,Din Vina ta”, ,,Minim Doi” și ,,E Marfă Tare”, în manieră reinterpretată. Însă artistul nu vine singur, la petrecerea sa s-au adunat cele mai răsunătoare nume din scena urbană și nu numai: Petre Ștefan, Bvcovia, Albert NBN și the one and only ANTONIA, pentru a oferi acel flavour special pieselor.

Reproducția pieselor din EP-ul ,,Marfă Tare” a fost realizată de Buzea Florin și Omar Arnaout. Piesele vin, de asemenea, însoțite fiecare de câte un videoclip instigator la distracție și seri de vară interminabile. Creditele video merg către Gabriel Ciolpan pentru video și editare și către Radu Ștefan pentru producție.

,,Nimeni nu o face cum o facem noi e încă valabil. Chiar dacă a trecut mult timp, știu că piesele astea au rămas în inimile și în playlist-urile fanilor mei. De data asta, am încercat să mă alătur generației noi și să le ofer și lor, dar și mie o experiență de neuitat. Cu proiectul ăsta am dat drumul la vară și urmează proiecte din ce în ce mai mari.” ne spune Alex Velea.

Alex Velea este unul din cei mai de succes artiști din România, cu peste 20 de ani de carieră, în care a dominat topurile radio și TV, dar și inimile iubitorilor de muzică. Piese precum “Din vina ta”, “Minim doi” sau “Dragoste la prima vedere” sunt în continuare fredonate de o țară întreagă, precum și piese mai recente precum ,,Fake-urile”, “Spidaci” sau ,,Dau în ei ca-n aparate”, alături de Dani Mocanu, piesă ce a fost virală pe platforma TikTok și pe primele poziții în trending-ul YouTube. Alex Velea este fondatorul proiectului Golden Boy Society, unde au fost lansate proiecte de succes precum Golden Gang, Miruna Diaconescu, Arkanian, Omar Arnaout și lista poate continua. Începând cu anul 2009, Alex a compus piese pentru majoritatea artiștilor români de succes, unde amintim de Smiley, Antonia, Sore, Ruby, Corina, doar pentru a enumera o mică parte din ei. Cuvântul care îl descrie cel mai bine pe artist este versatilitatea, întrucât acesta a experimentat foarte multe sound-uri și genuri muzicale de-a lungul timpului, fapt ce i-a adus succes pe vaste scene muzicale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *