Alexa Dragu a revenit cu piesa Pretty Little Things
2022-03-27 16:56:00

După ce în 2021, Alexa Dragu și-a făcut debutul în mod spectaculos cu 6 piese lansate la scurt timp una față de cealaltă, care au fost urmate și de o sesiune live, aceasta a revenit și a lansat prima piesă în limba engleză, intitulată „Pretty Little Things”.

Versurile au fost scrise de Alexa Dragu, care a colaborat cu Yin Creatif pentru compoziția cântecului. Cel din urmă a realizat și producția track-ului pop. Poza de copertă a fost făcută de Vlad Andrei, iar artwork-ul este semnat de Mihai Sighinaș.

Alexa Dragu a declarat: „Într-o după-amiază drăguță de luni, după un weekend petrecut plângând din cauza unei despărțiri, m-am hotărât să opresc petrecerea milei și să scriu acest cântec ca o lecție întăritoare pentru inima mea și orice alta inima, pentru că sunt prea mari pentru a fi reținute de lucruri mărunte.
Acesta este un cântec care, pur și simplu, a revărsat din mine în acea sesiune magică de luni și mi-a dat puterea de a merge mai departe și fericirea de a vibra pe această melodie.”

La doar 21 de ani, Alexa Dragu are deja o poveste de viață fascinantă. Muzica a fost pasiunea ei încă din copilărie, iar la 14 ani aceasta a cântat pentru prima dată în fața unui public larg. Iubirea sa față de muzică a determinat-o pe artistă să-și depășească frica de scenă și a reușit să impresioneze cu vocea ei la Vocea României, unde a făcut parte din echipa Irinei Rimes până în semi-finală.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *