Alexa Dragu lansează piesa „Uită de mine"
2021-08-13 18:42:00

„Iubește-mă cum se cuvine/ Sau pleacă și uită de mine”, cântă cu tărie artista.Cu siguranță noi nu putem uita de Alexa Dragu. De la debutul artistei cu piesa „Sub efectul tău”, lansată pe 21 mai 2021, Alexa Dragu a mai lansat până în prezent patru piese originale, „Nu mă las”, „Mă întorc la mine”, „Haos” și „Dansează”, și două versiuni live a ultimelor două piese enumerate. „Uită de mine” este o piesă pop catchy, pe care Alexa a compus-o împreună cu Eduard Santha și Marius Pop.

Această piesă poate fi considerată o declarație încrezătoare și hotârâtă adresată persoanei iubite. Mai exact, acest cântec vorbește despre o relație în care una dintre persoane este pregătită să se dedice în întregime: „De-ai fi pământ, eu aș fi ploaie/ Aduc potop să spăl tot ce te doare”, dar doar dacă efortul este reciproc.
În plus, piesa relatează și cât de mult te poate acapara iubirea odată ce te-a prins în mrejele ei: „Îmi respiri oxigenul,/ Îmi invadezi terenul”; „Mă ții doar între crengi suspendată,/ Bați la mine-n piept, așa că te aștept”.
Alexa Dragu a declarat în legătură cu piesa:
“Uită de mine,
Așa e mai bine.
Iubirea nu ține,
Dar lasă.
O sa ies din pădure exact pe unde am intrat
Și o să las acolo tot ce mi-ai dat, oricum nu mi-a ajuns niciodată.
Un cântec despre cum iubirea n-a ajuns,
când iubirea m-a împuns.”

Mesajul piesei a fost adus la viață sugestiv prin artwork-ul realizat de Eliana Bogdan și lyric video-ul semnat Dorck.
La doar 21 de ani, Alexa Dragu are deja o poveste de viață fascinantă. Muzica a fost pasiunea ei încă din copilărie, iar la 14 ani aceasta a cântat pentru prima dată în fața unui public larg. Iubirea sa față de muzică a determinat-o pe artistă să-și depășească frica de scenă și a reușit să impresioneze cu vocea ei la Vocea României, unde a făcut parte din echipa Irinei Rimes până în semi-finală. În prezent, Alexa este studentă la Sociologie în limba engleză în cadrul Universității București.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *