Alexa Dragu lanseaza prima sa piesa in limba franceza - C'est tout bon
2022-05-20 17:30:00

Alexa Dragu a lansat single-ul “C’est tout bon”, prima sa melodie cu versuri in limba franceza, inspirata fiind de familia sa – bunica ei este profesoara de limba franceza, iar bunicul ei este francez.

Melodia este compusa de catre Yin Creatif, care a lucrat la versuri alaturi de Alexa Dragu.

“Totul este bine, chiar dacă nu este, fiindcă putem face ceva din asta, pământul se învârte și piesa asta ne scoate din impas.
C’est tout bon, dacă nu pot merge, zbor, dar mă duc după muzică. Sper sa va binedispună și sa va facă să dansați.”, a declarat Alexa Dragu.

La doar 22 de ani, Alexa Dragu are deja o poveste de viață fascinantă. Muzica a fost pasiunea ei încă din copilărie, iar la 14 ani aceasta a cântat pentru prima dată în fața unui public larg. Iubirea sa față de muzică a determinat-o pe artistă să-și depășească frica de scenă și a reușit să impresioneze cu vocea ei la Vocea României, unde a făcut parte din echipa Irinei Rimes. Alexa a debutat in muzica romaneasca in 2021, cand a lansat alaturi de Universal Music Romania piesele “Ma intorc la mine”, “Nu ma las” si “Sub efectul tau”, pentru care a prezentat si versiuni live. In 2022, Alexa a lansat piesele “Pretty Little Things”, “The Future”, care vor face parte pe primul ei EP.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *