Alexander 23 a lansat single-ul The Hardest Part
2022-05-28 12:23:00

Alexander 23 a lansat single-ul “The Hardest Part”, care prezintă lupta cu pierderea și nostalgia zdrobită. Melodia emoționantă este preluată de pe albumul de debut al lui Alexander, “Aftershock”, care urmează să fie lansat la sfârșitul acestui an.

Deschizându-se cu un pian, „The Hardest Part” îl găsește pe Alexander vulnerabil, amintindu-și un prieten cu care a pierdut legătura, iar apoi l-a pierdut pentru totdeauna. Cântecul este un exemplu pentru compoziția distinctă a lui Alexander și pentru capacitatea sa de a transforma momentele emoționale grele în melodii pop intime.

Co-produs de Dan Nigro (Olivia Rodrigo, Carly Rae Jepsen, Conan Gray) și scris împreună cu Amy Allen, single-ul „The Hardest Part” este cel mai recent single de pe viitorul album al lui Alexander. Materialul “Aftershock” include piesele „Crash” și „Hate Me If It Helps”.

„Am petrecut atât de mult timp, energie, sânge, transpirație și lacrimi pentru el”, a spus Alexander despre proiectul mult așteptat în revista Paper. „Sunt foarte, foarte încântat să audă oamenii.”
El este conștient că schimbându-și spre producția rock era un risc.
Alexander își va previzualiza noul sunet în set-urile live viitoare. În mai, se alătură lui John Mayer la turneul Sob Rock 2022, iar apoi se îndreaptă în Marea Britanie și Irlanda pentru spectacole care susțin muzica lui Tate McRae. Mai târziu în acest an, el va cânta set-uri la festivaluri, inclusiv Lollapalooza din Chicago și Life Is Beautiful din Las Vegas.

Cu melodii eclectice, care extind genul, precum „Crash” și momente sensibile precum „The Hardest Part”, Aftershock al lui Alexander 23 se preface a fi unul dintre albumele pop esențiale din 2022.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *