Alexander & Mayo dau tonul petrecerii cu "All Night Long", piesa perfecta pentru mini-vacanta de 1 mai
2017-05-01 11:33:38

Alexander & Mayo dau tonul petrecerii cu “All Night Long”, piesa perfecta pentru mini-vacanta de 1 mai. Compusa alaturi de Alexandru Anghel si produsa impreuna cu Vlad George Andrinoiu, single-ul este prima lansare dintr-o serie de 10 piese, in anticiparea albumului de debut al duo-ului.

Alexandru Cercel (Alexander) si Gabriel Ionita (Mayo) s-au cunoscut in cadrul Grupul Vocal “Adagio” de la Palatul Național al Copiilor, unde au studiat impreuna canto cu profesoara Oana Parvu.

Alexander reusit sa se afirme pe piata muzicala prin primul sau proiect – “Alex Cery”- lansand la doar 17 ani single-ul “Make it hot”. Urmeaza “Paloma”, piesa care se bucura de un succes neasteptat, atat pe plan national, cat si international, reusind sa stranga peste 1.000.000 de vizualizari intr-un timp scurt.
Tanarul decide sa puna stop proiectului “Alex Cery” pentru a se dedica unui nou proiect, alaturi de cel mai bun prieten al sau, Gabriel Ionita (Mayo).

Mayo a facut primul pas spre muzica la varsta de 14 ani cu ajutorul profesoarei de muzica din scoala generala. In 2011, a inceput sa studieze canto la Scoala de Arte București, pentru ca apoi sa devina membru al grupului vocal “Adagio”.

Cei doi tineri lanseaza proiectului “Alexander & Mayo” prin concertul sustinut la Palatul Național al Copiilor pe 19 Iunie 2015, la sfarsitul caruia prezinta primul lor single – “Final de show”.

În 2016, cei doi tineri pun bazele studioului 2AM Production, locul de “joaca” al artistilor, unde compun majoritatea pieselor.

“Timp de 8 luni nu am incetat sa muncim, sa visam, avand acelasi mesaj in minte: se poate. Va indemnam sa nu renuntati niciodata la visul vostru!

“All Night Long” face parte din albumul “Se poate”, fiind o piesa de vara ce tinteste segmentul balcanic si pe care o dedicam iubitorilor de distractie si nopti pierdute.

Vor urma 10 lansari de piese timp de 4 luni, iar la sfarsitul verii va aparea albumul nostru debut semnat.” – Alexander & Mayo

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna noul single, “All Night Long”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *