Alexandra Căpitănescu revine cu noul single de vară „A ta"
2024-06-14 16:54:30

Alexandrea Căpitănescu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2023, lansează piesa „A ta”, care este piesa perfectă de ascultat în drum spre mare.

După succesul precedentelor sale lansări, Alexandra Căpitănescu revine în forță cu o melodie care va deveni foarte ușor și rapid soundtrack-ul acestei veri . „A ta” este o piesă de dragoste pe ritmuri moderne cu influențe pop, despre o iubire sinceră, care se simte ca iubirea adolescentină, lipsită de griji.

Piesa „A ta” este însoțită de un videoclip captivant, filmat în drum spre mare, după ideea pe care chiar Alexandra a avut-o și a realizat-o alături de Dorck și surprinde starea de bine pe care piesa o induce celor care o ascultă.
După succesul primelor două concerte avute în Capitală, care au fost sold out, Alexandra Căpitănescu pregătește un nou show, de această dată la Club Expirat, marți, 18 iunie, unde așteaptă toți iubitorii de muzică bună și show-uri live antrenante. Bilete puteți găsi aici: https://m.iabilet.ro/bilete-alexandra-capitanescu-o-expirat-o-18-06-98419/

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023, este un artist unic în piață, cu autenticitate, originalitate, trăire și voce cameleonică. Are potențialul de a susține un concert live cu intensitate de la început până la sfârșit. Este un artist cu magnetism, care poate acapara publicul, reușind să mențină atenția pe tot parcursul prestației artistice.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *