Alexandra Mitroi de la Vocea Romaniei ne dezvaluie "Inside Story", alaturi de Sean Norvis!
2016-05-09 22:36:10

Voices Media are placerea de a va prezenta un proiect de exceptie: Sean Norvis & Alexandra Mitroi + BAND – “Inside Story”.

Semifinalista la Vocea Romaniei din editia anului 2015, Alexandra Mitroi a facut primii pasi in drum spre o cariera muzicala cand avea 16 ani. Vocea ei a fost descoperita intamplator, de catre doamna ei diriginte care a rugat-o sa cante o doina.

Apoi a devenit membra a corului orasului Jimbolia, acolo unde si-a petrecut si anii copilariei. Dorindu-si sa isi descopere mai mult vocea, pasiunea ei pentru muzica devenind tot mai mare, aceasta a hotarat sa ia ore de canto, urmand sa participe la concursuri locale si castigand mereu premii.

Mai tarziu, fiind studenta la Universitatea de Vest din Timisoara, sectia Publicitate, a avut perioada de practica la Bucuresti, la TVR. Cu aceasta ocazie a participat la un concurs de karaoke, la Hard Rock Cafe, reusind sa castige primul loc, in ciuda faptului ca au participat artisti care acum sunt pe val. Dupa acel moment, Alexandra a luat decizia sa aiba propriul band.

In prezent bruneta este implicata in acest proiect inedit alaturi de timisoreanul Sean Norvis. “Ne-am cunoscut la un concert, unde eram amandoi invitati si intr-una din pauze i-am aratat ideea piesei “Inside Story” de care Alexandra s-a atasat instant.”, povesteste acesta.

“Inside Story” este o piesa de suflet a Alexandrei Mitroi, single-ul acesta reprezentand un cadou pentru fanii ei, chiar de ziua frumoasei cantarete.

Cei doi artisti vor intepretata piesa ‘Inside Story’ precum si alte piese de pe albumul lui Sean, “The way I feel”, live, impreuna cu Paul Negrut(tobe) si Silviu Dan Iliescu(chitara) pe data de 27 Mai, de Ziua Studentului la Timisoara in Complexul Studetesc. Alaturi de ei va mai fi si Guess Who.

Sean Norvis se pregateste sa isi lanseze albumul de debut intitulat “The Way I Feel”. In ultimul an, artistul timisorean a lucrat intens la acest material discografic ce va fi lansat simultan la casele de discuri Spread Your Legs Recordings si Voices Media pe data de 14.05.2016, chiar de ziua lui de nastere. EP-ul va fi disponibil si in magazinele digitale iTunes, Beatport, Sportify, etc. incepand cu aceeasi data.

Asadar, haideti sa urmarim impreuna clipul noului single semnat Sean Norvis, “Inside Story”, o colaborare cu frumoasa Alexandra Mitroi, apoi va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *