Alexandra Stan a lansat albumul Rainbows în cadrul unui eveniment privat organizat în București 
2022-05-10 20:29:00
Alexandra Stan a lansat cel de-al ciniclea album din carieră – „Rainbows”, în cadrul unui eveniment privat organizat în București, unde artista a susținut un show live de excepție și a prezentat toate cele 15 piese incluse pe noul album.

Evenimentul, care a avut loc într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din București, a găzduit sute de persoane publice, prieteni, familie, presa, influenceri, colaboratori și persoane din industria muzicală, dintre care mentionam pe Tudor Ionescu (Fly Project), Laurentiu Duta (3 Sud Est), AMI, Dony, Lorelei Bratu, Mihai Leu, Ioana Visanescu, Adriana Rusu, Vlad si Cristi Munteanu, Like Creata si multi altii. La propriul său eveniment, Alexandra și-a făcut apariția într-o superbă mașină de epocă, în contrast cu look-ul futurist.

În cadrul evenimentului Alexandra Stan, mai emoționată și mai vulnerabilă ca niciodată, a prezentat tuturor persoanelor prezente albumul la care aceasta a lucrat in ultima perioada Printre melodiile interpretate s-au regăsit hit-urile deja consacrate „Obsesii”, „Come Into My World” (feat. Nervo), „Tokyo” sau „Aleasa”, dar și piese prezentate în primă audiție ca „It’s My Life”, „Cherry Lips”, „Kame Ha” (feat. Ana Tobor, primul influecer digital din România) și „Lie”, o reinterpretare de excepție a piesei Mariei Lătărețu, care a impresionat publicul.  Show-ul s-a încheiat cu mega hit-ul „Mr. Saxobeat” care a stârnit ropote de aplauze, dar și cu set-ul lui Manuel Riva, care s-a alăturat Alexandrei pe scenă pentru a interpreta împreună piesele „Miami” și „Heal Your Soul”.

Materialul discografic conține o colecție de 15 piese care abordează mai multe teme, mesaje, sentimente și trăiri, și prezintă versatilitatea artistică a Alexandrei Stan, astfel încât oricine se poate regăsi in piesele de pe albumul „Rainbows”. De asemenea, albumul include și o noutate, respectiv o colaborare cu primul influencer digital din România, Ana Tobor, pentru piesa „Kame Ha”.
Alături de Alexandra au fost prezenți Casa Pariurilor, Fashion Days, Kiss FM, Mobilfox, Douglas, Wet Hard Seltzer, Smile Design Dr. Abboud, The Clinique Herăstrău, Gelateria Romana, Shoteria București.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *