Alexandra Stan, Loredana Groza, Zdob si Zdub si multi alti artisti romani s-au implicat in mitingul online Stand Up For Ukraine 
2022-04-13 23:56:00

Vineri, 8 aprilie 2022, la initiativa Global Citizen, organizatia mondiala ce lupta impotriva saraciei din intreaga lume, a fost organizat in Social Media un miting digital, #StandUpForUkraine, cu mărturii şi declaraţii ale susținătorilor de la nivel local, solicitări de ajutor umanitar și apariții de la celebrități, toate culminând cu un summit global de angajamente cu liderii mondiali organizat sâmbătă, 9 aprilie 2022.

Artişti români precum  s-au alăturat campaniei la care au participat şi nume ca Abel “The Weeknd” Tesfaye, Alanis Morissette, Alejandro Sanz, Annie Lennox, Billie Eilish, Billy Joel, Celine Dion, Chris Isaak, Chris Rock, Demi Lovato, Elton John and David Furnish, FINNEAS, Hugh Jackman, Jon Batiste, Jonas Brothers, Juanes, Kacey Musgraves, Katy Perry, Leon Bridges, Luke Combs, Madonna, Miley Cyrus, Mirai, Ozzy Osbourne, Pearl Jam, Pharrell Williams, Priyanka Chopra Jonas, Radiohead, Red Hot Chili Peppers, Ryan Tedder, Stevie Nicks, Stevie Wonder, Tame Impala, U2, Usher si multi altii.

Urmăreşte aici mesajele publicate de catre artistii romani:

AlessiahAlexandra Stan, Alex Parker, Celelalte CuvinteCOMAHolografIris Nelu Dumitrescu, Liviu Teodorescu, Luna Amară, Loredana Groza, Manuel Riva, Marius Moga, Viţa de Vie (Adrian Despot), VUNK (Cornel Ilie) sau Zdob şi Zdub.

Sâmbătă, în colaborare cu grupul internațional educativ și advocacy Global Citizen, oameni de top și personalități au participat la mitingul din Social Media – „Stand Up for Ukraine”. Utilizatorii au putut participa la eveniment prin hashtag-ul #StandUpForUkraine si au cerut sprijin tangibil pentru Ucraina și o soluție la criza umanitară care continuă să escaladeze după invazia armatei ruse din 24 februarie.
Summit-ul intenționează să mobilizeze oamenii de pe rețelele de socializare pentru a face presiuni asupra liderilor guvernamentali și corporativi pentru a oferi fonduri suplimentare de urgență necesare pentru a ajuta milioanele strămutate de invazia din Ucraina și de alte conflicte din întreaga lume, inclusiv Yemen, Sudanul de Sud și Afganistan.

Global Citizen este cea mai mare mișcare din lume de acționari și factori de impact dedicate punerii capăt sărăciei extreme ACUM.

Susținut de Global Citizen, summitul Stand Up for Ukraine a fost dezvăluit sâmbătă (26 martie) de președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen și de premierul canadian Justin Trudeau, și are scopul de a juca mult mai mult decât un rol de bine în aceste vremuri dificile. Odată cu mișcarea socială care se întinde pe tot globul, se speră că inimile, mințile și portofelele lumii se vor deschide pentru refugiați și vor aduce miliarde de dolari în ajutor.

Ca parte a campaniei Stand Up for Ukraine, Global Citizen și peste 70 de organizații, întreprinderi și instituții au publicat o scrisoare deschisă pe 8 aprilie în care solicită liderilor mondiali, guvernelor, filantropilor, artiștilor și întreprinderilor să sprijine eforturile de ajutor umanitar pentru refugiații din Ucraina și conflictele din întreaga lume.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *