Alexia lanseaza primul ei single - "Toata Lumea"
2017-10-30 18:34:14

Dupa ce s-a facut remarcata datorita talentului sau in cadrul NexT Star, ocazie cu care a dobandit o multime de fani, AleXia revine in atentia publicului cu primul ei single, „Toata lumea”.

Exploziva, colorata, iesita din comun si plina de carisma, AleXia transpune in versurile piesei toata „nebunia” unei scolarite non-conformiste care emana veselie.

Single-ul este insotit de un videoclip ce pune in evidenta calitatile de dansatoare ale tinerei artiste.

“Eu imi descriu in versuri propria personalitate, cum imi petrec fiecare zi alaturi de prietenii mei, cum ma port in societate si cum sunt privita de catre ceilalti, care m-au denumit simplu Capsunica…oare de ce?! Cant despre varsta mea minunata in care grijile sunt legate doar de distractia de a doua zi, de dans, de muzica, de cum sa iesim cat mai mult in evidenta pentru a ne face indragiti si a atrage privirile baietilor.

Stiu, vor spune toti ca sunt prea mica si ca baietii n-au ce cauta in peisaj, dar amuzandu-ma zic sa nu uitam ca multi dintre noi “am iubit” inca de la gradinita. Va invit pe toti, cu mic, cu mare sa ascultati melodia, sa dansati pe acordurile ei, pentru ca ritmul va va prinde cu siguranta si va va face sa o puneti pe repeat,” a declarat AleXia.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Toata lumea”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *