Alice lanseaza videoclipul “Fire”! Tobosarul de pe piesa este castigator Grammy Awards!
2024-02-19 18:33:39

Dupa “Sixteen”, Alice revine cu un nou single si videoclip – “Fire”. Piesa este produsa de echipa lui Alice (Marcel Prodan si Andrei Nemirschi), echipa din spatele hitului “Mr. Saxobeat”, iar videoclipul este regizat de Andrei Nemirschi.

 

Instrumentalul single-ului are in spate doi instrumentisti de exceptie: tobosarul castigator al premiului Grammy,Dylan Wissing, cunoscut pentru colaborarile sale cu Alicia Keys, Eminem, Kanye West si Drake, respectiv chitaristul Nick Tsang al carui palmares include colaborari cu The Backstreet Boys, Ed Sheeran, AlunaGeorge, Modestep sau Jess Glyne.

 

Alice si-a exprimat entuziasmul pentru colaborarea cu astfel de talente de renume, spunand: “Sunt incantata sa lucrez alaturi de artisti care si-au lasat amprenta in istoria muzicii si incerc sa invat cat pot de mult din aceste experiente.

A fost foarte frumos la inregistrari, dar mai ales la filmari, fratele meu, Eric, fiind invitat special in videoclip. Fiecare moment al acestei calatorii a fost inspirational, si abia astept ca fanii sa experimenteze magia piesei ‘Fire’.”

 

Tobosarul Dylan Wissing a adaugat si el, laudand proiectul : “Prima noastra colaborare… si a fost pur si simplu uimitor. Calitatea productiei, directia si viziunea artistica sunt de top, a fost o adevarata placere sa particip!”

 

Pentru a fi la curent cu cele mai recente proiecte ale lui Alice, asigura-te ca o urmaresti pe Instagram si TikTok @aliceinharmony.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *