Alina Eremia lansează un nou single – „Cerul Roșu”
2021-09-23 21:51:25

A dominat topurile de specialitate cu lansări precum „Noi” și „Dependența mea”, iar acum Alina Eremia revine cu un nou single: „Cerul Roșu”, o piesă sinceră, de dragoste, care reflectă sentimentele artistei.

“<<Cerul roșu>> este o confesiune foarte sinceră. Reflectă ceea ce trăiesc de ceva timp și poate nu am spus-o în nicio piesă de până acum. Eram în sesiune cu Viky și Theea Miculescu și totul a pornit de la niște acorduri de pian și o stare visătoare. Piesa asta este despre sufletele pereche, întâlnite sau care nu s-au cunoscut încă”, mărturisește Alina Eremia.

Pentru compoziția piesei și a versurilor, artista a lucrat alături de Theea Miculescu, iar de producția track-ului a fost resposabil Viky Red.

Alina Eremia este una dintre cele mai îndrăgite artiste și un model pentru tinerii din România. Lansarea „Noi”, a stat pe locul întâi timp de cinci săptămâni la rând în topurile de la radio, în timp ce lansarea „Dependența mea” a strâns milioane de vizualizări pe YouTube și sute de mii de stream-uri pe Spotify. Pe lângă succesul avut cu piesele solo, artista a colaborat cu nume sonore din industria muzicală precum: Mark Stam, Dirty Nano, Raluka, The Motans, Grasu XXL sau Nane.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *