Alina Eremia și Mario Fresh au cea mai ascultată piesă a anului 2023 de pe radio
2024-02-03 16:22:53

Piesa ,,Ai fost” a adus doar bucurie de la lansarea sa oficială, atât pentru artiști, cât și pentru fanii acestora. La un an de la lansare, cu 22 de săptămâni în Top 10 Media Forest și 7 săptămâni consecutive pe poziția #1, ,,Ai fost” este numită cea mai ascultată piesă de la radio din 2023. Compusă de cei doi artiști, ,,Ai fost” a cucerit urechile tuturor prin sinceritate, acorduri calde și combinația inedită de voci, reușind să își găsească rapid un loc în playlist-ul și inimile ascultătorilor.

Alina Eremia, cunoscută pentru vocea sa puternică și versatilitatea sa artistică, și Mario Fresh, cu carisma și stilul său unic, au adus un suflu nou în peisajul muzical românesc cu ,,Ai fost”. Piesa a devenit imediat un imn al dragostei și al amintirilor, rămânând în inimile ascultătorilor în tot cursul anului 2023. Creditele pentru producția acesteia merg către Paul Iorga.

Surpriză după surpriză pentru Alina Eremia

Anul 2024 se prezintă strălucitor pentru artistă. Alina culege roadele piesei ,,Nu te mai aștept”, piesă pe care fanii ei au trimis-o în trending-ul YouTube, la radio și de care nu se mai satură pe platforma TikTok. Lansată inițial doar într-o variantă piano, piesa se poate auzi acum pe toate posturile de radio, într-o variantă specială.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *