Alison Wonderland a lansat albumul Loner
2022-05-11 13:23:00

Alison Wonderland a lansat albumul “Loner”, material care o  surprinde cel mai bine pe artistă printr-o juxtapunere entuziasmantă de versuri și sunet, este pe cât de strălucitoare, pe atât de neplăcută.
„Viața mea mergea într-un anumit sens înainte ca ceva să scoată totul de sub mine”, explică Alison Wonderland. „Am simțit că am ajuns la fundul sacului.” 

De-a lungul carierei ei, Alison a fost o avocată curajoasă a discuțiilor despre sănătatea mintală și sinceră cu privire la propriile lupte cu depresia. „Este cel mai pozitiv și plin de speranță album pe care l-am scris vreodată”, spune ea. „Recunoaște întunericul, dar își creează propria sa euforie prin el.”
Acest sentiment de triumf și euforie strălucește puternic în videoclipul oficial pentru „Something Real”, pe care Alison îl împărtășește astăzi. Lucrând cu o scanare 3-D a lui Alison, regizorul Tyler Lampe (care a creat imagini uimitoare pentru proiectele și spectacolele sale live din ultimul an), o cufundă într-o lume vibrantă și suprarealistă. Pe măsură ce călătorește de la întuneric total spre soare și apus, Alison călătorește prin portaluri care cuprind și transcend realitățile ei anterioare și experimentează sentimentul de imponderabilitate pe care îl descrie cântecul.
“Loner” include, de asemenea, „Bad Things”, care a adunat peste 18,6 milioane de stream-uri globale combinate, și „Forever”, pe care NME l-a salutat drept „emotiv și exploziv… o baladă tulbure, atmosferică, care izbucnește într-o picătură de bas zbuciumată”. Billboard a lăudat „strălucirea uluitoare” din „FUCK U LOVE U”. Compozitorul american a spus: „Cântecul instabil [‘Fear of Dying’] și vizualul are profunzime și un sentiment precar de securitate.”
După spectacole sold-out în locații precum Shrine Expo Hall din Los Angeles și Avant Gardner din Brooklyn, NY, Alison continuă turneul Loner North American cu numeroase opriri la festivaluri, inclusiv Arise, Forecastle, Atlanta’s Milk + Cookies Block Fest, Festival d ‘été de Québec și Life Is Beautiful din Las Vegas. Ea va juca, de asemenea, un spectacol principal la Teatrul Grec din UC Berkeley pe 11 iunie.
Unul dintre cei mai apreciați artiști ai muzicii electronice, Alison a acumulat peste 800 de milioane de stream-uri globale combinate pentru toate melodiile sale. Ea a fost titlul de afiș al arenelor sold-out de pe tot globul și și-a câștigat onoarea de a fi „Cea mai bine platită femeie la Coachella”. Ea a fost numită „Breakout Artist of 2018″ de Billboard Dance și a fost vedeta de pe coperta revistei Dance Issue 2019.

LONER TRACKLIST
Forever
Safe Life
FUCK U LOVE U
New Day
I’m Doing Great Now Thanks (Interlude)
Something Real
Eyes Closed
Bad Things
Thirst
Cocaine
Fear of Dying
Loner

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *